P&V op het Autosalon: animatie en aantrekkelijke promotie

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Kom langs op het Autosalon en ontdek onze promotie

Op het 96ste Autosalon vindt u dit jaar 130 exposanten, waaronder P&V. Kom zeker een kijkje nemen op onze stand. U kunt er uw racevaardigheden testen op onze simulator,  u ontdekt er interessante omniumformules én onze salonpromotie: tot 28 februari 2018 krijgt u er bij elke nieuwe omniumverzekering zes maanden BA-verzekering bovenop.

Een interessante omniumverzekering voor nieuwe wagens

Een omniumverzekering dekt de schade aan uw voertuig, zelfs als u in fout bent. Met de omniumverzekering van P&V verzekert u uw auto voor 100% van de cataloguswaarde gedurende een periode die u zelf bepaalt: zes, twaalf of vierentwintig maanden. Daarna daalt de verzekerde waarde elke maand met 1%.

Uw auto is twee jaar of ouder? Kies dan net als 50% van onze klanten voor onze unieke omniumformule

Twee jaar geleden lanceerde P&V een omniumverzekering met jaarlijks dalende premie: een  betaalbare en unieke formule voor voertuigen van twee jaar en ouder. P&V berekent namelijk uw verzekeringspremie op basis van de cataloguswaarde van uw auto, dat is de waarde toen uw wagen nog nieuw was. Omdat de waarde van uw wagen elk jaar daalt, daalt ook uw premie. U betaalt dus elk jaar minder voor uw verzekering. Jaar na jaar.

Salonpromotie: 6 maanden BA Auto bovenop uw omniumverzekering

Tot 28 februari 2018 krijgt u van ons zes maanden BA-verzekering  aangeboden bovenop elke nieuwe omniumverzekering die u afsluit. Plant u een bezoek aan het Autosalon? Kom dan zeker langs om onze promoties te ontdekken. Bovendien kunt u deelnemen aan onze wedstrijd en uw racevaardigheden testen met onze F1-simulator. Een bezoek zit er niet in? Contacteer dan snel uw P&V-agent? Hij vertelt u graag alles de voordelen van onze omniumverzekering en de salonpromotie.

Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past