Schade aan uw woning? Gebruik P&V Assist

Gepost in: Woning

Image of the blog article

Snel bijstand voor uw beschadigde woning, dankzij P&V Assist

Het voorjaar van 2016 werd gekenmerkt door zware onweders, met heel wat schade aan huizen tot gevolg. Is uw huis na noodweer zo beschadigd dat u er niet meer in normale omstandigheden in kunt wonen? Dan kunt u beroep doen op de brandverzekering van P&V Verzekeringen.

Bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7

De brandverzekering van P&V Verzekeringen biedt standaard de waarborg bijstand aan. Dankzij onze nieuwe app P&V Assist, komt u in enkele eenvoudige stappen in contact met onze bijstandscentrale, en dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Download snel de app op uw smartphone.  Zo kunnen we u bij schade onmiddellijk helpen. 

P&V Assist is eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de App Store en Google Play.

Ook voor dringende herstellingen

Weggewaaide dakpannen, een overstroomde living, een ingezakte muur …. Uw woning kan plots tijdelijk onbewoonbaar zijn. P&V Assist verbindt u onmiddellijk  met IMA, onze bijstandsverlener.  Die zorgt ervoor dat  er zo snel mogelijk een vakman langs komt om de dringendste herstellingen uit te voeren. Is de schade zo ernstig dat u niet in uw woning kunt blijven, dan zoeken we een noodoplossing, zoals voorlopige huisvesting in een hotelkamer. 

Belangrijk om weten: P&V Assist zorgt voor bijstand ter plaatse maar voor de schaderegeling achteraf kunt u zoals altijd terecht bij uw P&V agent.

U betaalt enkel de telefoonkosten

P&V Assist is een gratis app. U betaalt enkel de kosten van de oproep naar de bijstandscentrale aan het tarief van een normaal telefoongesprek. 
Voor de bijstandsverlening zelf moet u niets betalen als u een brandverzekering hebt bij P&V Verzekeringen.

Niet verzekerd bij P&V Verzekeringen? P&V Assist is er ook voor u 

Ook als u geen brandverzekering hebt bij P&V kunt u gebruik maken van deze handige app. U ontvangt dan een factuur van IMA voor de gevraagde bijstand. 

Een ongeval met de wagen of autopech? Ook dan komt P&V Assist goed van pas

Meer weten ?

Lees hier alles over de functies en de antwoorden op de meest gestelde vragen over P&V Assist. 
Voor vragen over een brandverzekering kunt u terecht bij uw P&V agent. U vindt er hier een in uw buurt. 

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Google Play, Android en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Nieuwe artikels