Vertrek zonder zorgen op vakantie met P&V Assist

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Zorgeloos op vakantie met P&V Assist

De zomervakantie komt eraan: hoog tijd om uw reis tot in de puntjes voor te bereiden. Denk daarbij zeker aan een goede bijstandsverzekering. En aan P&V Assist: de nieuwe, gratis app van P&V Verzekeringen. Met deze app wordt u bij nood onmiddellijk doorgeschakeld met de juiste persoon bij onze bijstandscentrale. En u krijgt er nog heel wat handige extra’s bovenop.

Snel geholpen dankzij P&V Assist

Omdat u in een noodsituatie direct hulp wilt, ontwikkelde P&V Verzekeringen samen met haar bijstandspartner IMA de applicatie P&V Assist. Dankzij deze gratis app bent u in enkele stappen  verbonden met de bijstandscentrale van IMA. De bijstandsverlener ziet onmiddellijk waar u zich bevindt waardoor u snel de gevraagde bijstand krijgt.

Handige extra’s

Naast een snelle toegang tot bijstand heeft P&V Assist nog heel wat meer te bieden, zoals: 

  • de noodnummers van het land waarin u zich bevindt;
  • een handige zoekfunctie om uw parkeerplaats terug te vinden;
  • een stap-voor-stap handleiding om uw aanrijdingsformulier in te vullen; 
  • officiële verkeersinformatie;
  • nuttige tips om eerste hulp te bieden;
  • nuttige adressen van ziekenhuizen, tankstations, publieke parkings …

P&V Assist: u betaalt enkel de telefoonkosten

P&V Assist is een gratis app. U betaalt enkel de kosten van de oproep naar de bijstandscentrale aan het tarief van een normaal telefoongesprek. Voor oproepen vanuit het buitenland zijn eventueel roamingtarieven van toepassing. Voor de bijstandsverlening zelf betaalt u niets als u voor de gevraagde bijstand verzekerd bent bij P&V Verzekeringen. 

Tip: belt u vanuit het buitenland? We raden u aan vóór uw oproep de optie ‘dataverkeer’ op uw smartphone te activeren. Zo kan de bijstandsverlener uw locatie detecteren en bent u sneller geholpen. 

De bijstandsverzekeringen van P&V Verzekeringen

Met P&V Auto kunt u altijd rekenen op bijstand na een ongeval. Daarnaast kunt u uw autoverzekering uitbreiden met een waarborgen Bijstand Voertuigen (pechbijstand) en/of Bijstand Personen (denk aan ziekte en ongevallen op vakantie). 

P&V Verzekeringen werkt nauw samen met bijstandsverzekeraar IMA om in alle acute situaties zo snel mogelijk bijstand te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een takelwagen wanneer u in panne staat op een snelweg in Spanje. 

Geen klant bij P&V Verzekeringen? P&V Assist is er ook voor u

Geen klant bij P&V Verzekeringen? U hebt niet de nodige bijstandsverzekering afgesloten? Geen probleem, wij helpen u toch uit de nood. Onze bijstandsverlener IMA zal u achteraf een factuur sturen voor de gevraagde bijstand.

Download de app 

P&V Assist is eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de App Store  en Google Play.

 

Meer weten?

Op zoek naar een bijstandsverzekering? Wilt u graag meer weten over P&V Assist?  Contacteer dan uw agent. Hij vertelt u er graag meer over. 

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Google Play, Android en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

 

Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past