weCover, de copiloot voor jonge bestuurders

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Waarom betalen jonge bestuurders meer voor hun autoverzekering? Heel eenvoudig: chauffeurs met minder rijervaring lopen, statisch gezien, meer risico in het verkeer.

Om dat gebrek aan ervaring op te vangen, werken we bij P&V samen met weCover, een rijassistent in de vorm van een app die verantwoord rijgedrag stimuleert en beloont. En dankzij deze digitale copiloot maken wij onze autoverzekering toegankelijk en betaalbaar voor zoveel mogelijk jongeren. Mooie deal, niet?

weCover: wat is het en hoe werkt het?

Dankzij de weCover-app, beschikbaar voor Android en Apple, krijgt u meer inzicht in uw rijgedrag en wordt u een betere chauffeur.

Hoe? Bij elke rit evalueert de app hoe u rijdt op basis van vier parameters:

  • hoe snel u rijdt (en of u de snelheidsbeperkingen naleeft)
  • hoe u optrekt
  • hoe u remt
  • hoe u bochten neemt.

Deze parameters leveren een score op die weerspiegelt hoe risicovol uw rijgedrag is. Dus hoe veiliger u rijdt, hoe hoger uw rijscore. En die ziet er in de app dan bijvoorbeeld zo uit:

Veilig rijden loont

Met een goede rijscore maakt u bovendien kans op leuke geschenken, want weCover organiseert regelmatig wedstrijden en uitdagingen om de beste bestuurders te belonen. Zo wordt u geprikkeld om elke rit met volle focus achter het stuur te kruipen.

De weCover-deal (of hoe u flink kunt besparen op uw autoverzekering)

Bestuurders jonger dan de 26 jaar die kiezen voor een P&V Autoverzekering met weCover krijgen maar liefst 25% korting op hun verzekeringspremie.

U bent ouder dan 26 jaar? Dan kunt u ook genieten van de weCover-voordelen en krijgt u 5% korting op uw premie.

Met een P&V-autoverzekering geniet u als bestuurder van extra voordelen zoals toegang tot alle functies van weCover, met exclusieve wedstrijden en geschenken.

En dat is niet alles: het weCover-pack wordt aangevuld met een weCover-box. Hiermee kunt u op elk moment uw ritten analyseren, zelfs als u vergeet om de app te starten. Bovendien kunt u met een weCover-box uw wagen overal en op elk moment lokaliseren.

Waarom weCover?

weCover helpt niet alleen uw rijgedrag te verbeteren en uw verzekeringspremie te verlagen, u treedt ook toe tot een community in volle groei:

  • met meer dan 2.000 andere tevreden P&V-klanten,
  • die samen al 277 keer de aarde rondreden,
  • die enthousiast deelnamen aan de wedstrijden en challenges waarbij intussen al meer dan 300 geschenken werden uitgedeeld aan de beste chauffeurs,
  • en die dankzij het gebruik van de app hun rijscore verbeterden met gemiddeld 10%.

weCover gratis uittesten?

Dat kan: download de app op uw smartphone via Google Play of Apple Store en selecteer 'Ik wil de app testen' als u een account aanmaakt.

Meer info over weCover vindt u hier.

Een weCover-deal afsluiten of nog vragen over dit aanbod? Contacteer dan zeker uw P&V-adviseur.

Op zoek naar een betaalbare autoverzekering voor jongeren, met veel extra’s? Maak een afspraak bij een P&V-adviseur in uw buurt.

Wij wensen u alvast heel veel veilige kilometers.

Nieuwe artikels