Bescherm uw toekomst en maak kans op een sporthorloge ter waarde van 200 euro

Hebt u al nagedacht over uw pensioen? Weet dat het nooit te vroeg is, om naast uw wettelijk pensioen en uw (eventuele) groepsverzekering op een fiscaal interessante manier een extra spaarpotje aan te leggen.

Zo verzekert u uw financiële toekomst en die van uw gezin. En als u iets overkomt? Met een overlijdensverzekering biedt u financiële bescherming aan de personen die u het nauwst aan het hart liggen.

Met het pensioensparen van P&V spaart u op een fiscaalvriendelijke manier voor de toekomst. Dankzij het langetermijnsparen kunt u een aanvullend pensioenkapitaal opbouwen én genieten van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt.

Bent u zelfstandige? Kies dan voor het VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) of, als u bestuurder van een vennootschap bent, voor de Individuele Pensioentoezegging.

Voor uw (klein)kinderen ontwikkelden we een Jeugdplan, zo helpt u hen hun dromen waar te maken.

Contacteer uw P&V-adviseur

Bij P&V vindt u heel wat oplossingen om uw pensioen én uw financiële toekomst te beschermen. Wilt u weten hoe ú uw toekomst het beste beschermd? Contacteer dan uw P&V-adviseur. Hij brengt uw persoonlijke situatie en wensen in kaart en geeft u advies over de spaarformule die het beste bij u past.

Als u voor 31 december 2019 een of meerdere van bovenstaande verzekeringen afsluit, maakt u bovendien kans op een sporthorloge ter waarde van 200 euro.

Klik hier voor het wedstrijdreglement.