Als fietser hebt u het niet makkelijk


Denk maar aan de bedenkelijke kwaliteit van fietspaden, het stijgende aantal fietsdiefstallen of de wisselende Belgische weersverwachtingen. En toch grijpt u meer dan ooit naar uw trouwe tweewieler.
Daarom verdient u onze fietsverzekering met tal van extra’s. Zo bent u onmiddellijk verzekerd, en extra gerust.

10% korting op de premie van het basispakket van uw fietsverzekering tot 30 juni

Een nieuwe fiets? Met een P&V-fietsverzekering ga je zorgeloos op weg. 

VéloVeiligVlaanderenVan 9 tot 15 mei ging P&V met HLN-Het Laatste Nieuws de baan op. Het fietspad om precies te zijn. Iedere fietser kon tijdens deze actie gevaarlijke fietspunten melden op hln.be/vvv en in de VeloVeilig app.

Meer info

Tot 20% korting op fietskledij & accessoires


Kom veilig aan op uw bestemming met de extra’s van onze partners. Dankzij het P&V-partnership geniet u als klant tot 20% korting op alle fietskledij en -accessoires. 

Bekijk alle kortingen

Voor een veiliger verkeer

 

Preventie en veiligheid in het verkeer vinden wij als verzekeraar heel belangrijk. Daarom steunt P&V de Fietsersbond, een vereniging die zich inzet voor de uitbouw van zachte mobiliteit.

De do's & dont's om ongevallen en fietsdiefstal te voorkomen


10% korting op uw fietsverzekering bij P&V

Tot en met 30 juni krijgt u 10% korting op de premie van het basispakket P&V Fiets. Hiermee is uw fiets verzekerd tegen diefstal, materiële schade en pech. Liever een ruimer verzekeringspakket? Ook dan krijgt geniet u sowieso van deze korting op uw drie basisdekkingen.

Bekijk het reglement

Wettelijke bepalingen

Uw verzekering P&V Fiets wordt gesloten voor een periode van één maand en wordt stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één maand, tenzij de partijen bij het contract zich hiertegen verzetten op de door het contract voorziene wijze.

De verzekering P&V Fiets is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering. Deze documenten zijn beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon. 

Wij nodigen u uit om tevens onze klantenbrochure en privacypolitiek te raadplegen voor meer informatie met betrekking tot de gedragsregels inzake verzekeringen en de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Wij verbinden ons ertoe, als verwerkingsverantwoordelijke, om de persoonsgegevens te verwerken overeenkomstig de geldende privacywetgeving. 

Voor elke klacht met betrekking tot dit contract kan u zich richten tot: 

In eerste instantie : de dienst Klachtenmanagement van P&V Verzekeringen Koningsstraat 151, 1210 Brussel, tel: 02/250.90.60, e-mail: klacht@pv.be

Bent u niet tevreden met het antwoord van onze dienst Klachtenmanagement : de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, www.ombudsman.as 

Dergelijke klacht sluit de mogelijkheid om een gerechtelijke procedure te starten niet uit.