Assurances pour particuliers

Bescherm uw bezittingen

 

Mobiliteitsverzekeringen


Auto, motorfiets, elektrische fiets, step, deelscooter, openbaar vervoer … Welk vervoermiddel u ook neemt, op P&V kunt u rekenen. Stel zelf uw verzekering samen ‘à la carte’ en ga veilig en zonder zorgen de weg op.

Ontdek onze Mobiliteitsverzekeringen

 

Brandverzekering


Uniek bij P&V: na schade aan uw woning kiest u zelf de oplossing. U herstelt de schade zelf en wordt daarvoor vergoed. Of u doet een beroep op een van onze herstellers.

Ontdek onze Brandverzekering

 

Rechtsbijstandsverzekering


Ongevallen, misverstanden, geschillen … Bij deze onverwachte gebeurtenissen kan een goede rechtsbijstandsverzekering concrete hulp bieden.

Ontdek onze Rechtsbijstandsverzekering

 

Bescherm uw gezin en uzelf

 
 

Familiale verzekering


Verzeker u tegen de financiële gevolgen van een ongeluk. Wereldwijd en inclusief rechtsbijstand. De familiale verzekering is onmisbaar voor u en uw gezin.

Ontdek onze Familiale verzekering

 

Overlijdensverzekering


Zorg dat uw gezinsleden niet met financiële zorgen te maken krijgen, mocht u iets overkomen. Bepaal zelf het bedrag en de looptijd van uw verzekering.

Ontdek onze Overlijdensverzekering

 

Rechtsbijstandsverzekering


Ongevallen, misverstanden, geschillen … Bij deze onverwachte gebeurtenissen kan een goede rechtsbijstandsverzekering concrete hulp bieden.

Ontdek onze Rechtsbijstandsverzekering

 
 

Bijstandsverzekering


Bescherm uzelf en uw gezin als u op reis bent. En maak u geen zorgen meer over repatriëring of medische kosten in het buitenland. Ook als u zonder auto reist.

Ontdek onze Bijstandsverzekering

 

Ongevallenverzekering


Een ongelukje in uw vrije tijd? Bescherm uzelf en uw gezin en maak u geen zorgen over de medische kosten of het inkomensverlies.

Ontdek onze Ongevallenverzekering

 

Verzekeringen bundelen


Met een Ideal Family Plan combineert u uw belangrijkste basisverzekeringen in één plan. Eenvoudig, comfortabel en voordelig.

Ontdek het Ideal Family Plan

 

Bescherm uw toekomst en die van uw (klein)kinderen

 

Pensioensparen


Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Bij P&V vindt u een pensioenspaarformule op uw maat.

Ontdek P&V Pensioensparen

 

Langetermijnsparen


Met P&V Langetermijnsparen bouwt u een aanvullend pensioenkapitaal op en geniet u vandaag van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt.

Ontdek P&V Langetermijnsparen

 

Niet-fiscaal sparen & beleggen


Maak uw projecten waar, door via niet-fiscaal sparen geleidelijk een kapitaal op te bouwen. Of door uw bestaand vermogen beter te spreiden, voor een mogelijk hoger rendement.

Ontdek P&V Niet-fiscaal sparen & beleggen

 

Jeugdsparen


We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities ... Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug.

Ontdek P&V Jeugdsparen

 

Managed Funds


Op zoek naar hoger rendement? Daar hebt u mogelijk zicht op, op langere termijn, via P&V Managed Funds. Een kwaliteitsvol aanbod aan fondsen, voor elk risicoprofiel.

Ontdek P&V Managed Funds

 

Ons duurzaamheidsbeleid


P&V is zich bewust van haar maatschappelijke rol als investeerder en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzamer wereldwijd financieel systeem. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat investeringen in bedrijven en sectoren die aandacht besteden aan duurzame ontwikkeling op gebied van ESG (milieu, maatschappij en goed bestuurd) op termijn de beste keuzes zijn.

Ontdek ons duurzaamheidsbeleid