Zolang ú plannen blijft maken, 

zijn wij er om ze te verzekeren.
 

 

 

 

Als er één jaar is waarin we elkaar enkel het állerbeste willen wensen, dan is het wel dit jaar. Iedereen verlangt naar ‘beter’ en we hebben allemaal ons eigen idee over wat dat precies moet zijn. Of het nu een plan is dat slechts op 1,5 meter van u staat of een

 

droom die u op lange termijn wil verwezenlijken ...

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u al die plannen met een gerust hart kan uitvoeren, wanneer u maar wil. Want wij willen na corona vooral úw plannen helpen realiseren.

 

 

 

Wat is úw plan na corona?


Heeft u een plan voor morgen waarmee we u vandaag al kunnen helpen?
Maak een afspraak onderaan deze pagina en laat het ons weten.
Een van onze P&V-adviseurs neemt dan snel met u contact op.

 

Image of the blog article


Coronaveilige uitstapjes voor de kerstvakantie: twaalf leuke tips


Geen grote familiefeesten dit jaar. Geen knallende champagnekurken met uw beste vrienden op de grens van oud naar nieuw. Maar niet getreurd, de komende feestdagen hoeven geen periode te worden om zo snel mogelijk te vergeten. Integendeel, u kan er een onvergetelijke tijd van maken. 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren

Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer

Image of the blog article


Iedereen ok, ook in coronatijden


De coronacrisis veroorzaakt bij heel wat mensen onzekerheid en angst. Heel begrijpelijk, want deze crisis heeft een grote impact op het leven van iedereen. Om u (en uw gezin) mentale ondersteuning te bieden in deze verwarrende tijden, steunde P&V de ontwikkeling van iedereenok.be.

Lees meer

Een plan of een vraag? 

Uw P&V-adviseur helpt u graag verder.

Inschrijven

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en weetjes? Vul dan hier uw e-mailadres in en ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief.

Te identificeren tekst CAPTCHA verversen