Een omniumverzekering + 3 gratis aanvullende waarborgen

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen? Of gaat uw voorkeur uit naar een ‘jonge’ tweedehandsauto van minder dan vijf jaar oud? Of misschien bent u al eigenaar van een recente wagen? Een omnium is een slimme keuze. Nu met drie gratis aanvullende waarborgen. Zo beschermt u uw auto, uzelf en uw naasten.

Waarom een omniumverzekering afsluiten?

Als u een omnium, degressieve omnium of mini-omnium van P&V afsluit, bent u zeker dat uw auto optimaal beschermd is, volgens uw behoeften:

 • Uw premie daalt jaar na jaar: na 24 maanden kunt u kiezen voor onze omniumformule met jaarlijks dalende (degressieve) premie, speciaal ontwikkeld voor voertuigen van twee jaar en ouder.
 • Uw auto wordt voor 100% vergoed gedurende 6, 12 of 24 maanden.
 • U geniet vier van de vijf hoofdwaarborgen zonder vrijstelling, ook wel gekend als ‘franchise’. Dat betekent dat u het volledige bedrag van de vergoeding ontvangt. 
 • De waarborg stoffelijke schade biedt u een flexibele vrijstelling, naargelang uw voertuig.

Kiezen voor een omniumformule van P&V is op zich al heel interessant. Maar we gaan nog een stap verder, want we vergeten niet om u als bestuurder te beschermen: na een ongeval staan we u bij op alle vlakken. En zo stelt u natuurlijk ook uw naasten gerust.

Met welke waarborgen maakt u uw autoverzekering nog completer?

Om onbezorgd achter het stuur te kruipen, kunt u uw autoverzekering uitbreiden met onze aanvullende waarborgen:

 • Verzekering Bescherming van de bestuurder 
  Verzwikt u uw enkel bij het laden van uw voertuig en bent u arbeidsongeschikt? Heeft uw zoon uw wagen gebruikt en raakt hij gewond door een ongeval? U bent gedekt, en hij ook.
 • Ongevallenbijstand
  Moet uw wagen getakeld worden? Willen u en uw kinderen naar huis? Hebt u een vervangwagen nodig? Wij regelen het.
 • Pechbijstand
  Rookt de motor van uw auto net op het moment dat u uw kind in het kinderdagverblijf moet ophalen? Een lekke band terwijl u net op weekend bent? We schieten u te hulp.
 • Rechtsbijstand
  Wordt u vervolgd voor de politierechtbank na een snelheidsovertreding onderweg op vakantie? Is de motor van uw wagen kapot omdat uw garagehouder bij het laatste onderhoud het oliereservoir onvoldoende heeft bijgevuld? Wij staan voor u klaar.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat de aanvullende dekkingen van P&V u te bieden hebben. Nu trouwens aan zeer voordelige voorwaarden!

Tot 30 april 2021, uitzonderlijke voorwaarden Auto: voor de prijs van een omnium verzekert u bij P&V ook uw eigen veiligheid en die van uw passagiers!

Koopt u een nieuw of tweedehandsvoertuig jonger dan vijf jaar? Verandert u van autoverzekering en is uw wagen jonger dan vijf jaar ? Kies dan voor een complete bescherming voor uzelf, uw naasten en uw auto. 
Met een omnium, degressieve omnium of mini-omnium van P&V profiteert u van drie gratis aanvullende autoverzekeringen gedurende één jaar:

 • Verzekering Bescherming van de bestuurder
 • Ongevallenbijstand met vervangwagen en optie 'Upgrade voertuig': u krijgt een wagen van dezelfde categorie als de uwe (of, als die niet beschikbaar is, van één categorie lager). Handig als u bijvoorbeeld met een SUV rijdt.
 • Pechbijstand, met vervangwagen en optie 'Upgrade voertuig'

Interesse? Vul ons formulier in en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan uw P&V-adviseur.

Ik ben klant

Ik ben nog geen klant

Nieuwe artikels