Zolang ú plannen blijft maken, 

zijn wij er om ze te verzekeren.
 

 

 

 

Als er één jaar is waarin we elkaar enkel het állerbeste willen wensen, dan is het wel dit jaar. Iedereen verlangt naar ‘beter’ en we hebben allemaal ons eigen idee over wat dat precies moet zijn. Of het nu een plan is dat slechts op 1,5 meter van u staat of een

 

droom die u op lange termijn wil verwezenlijken ...

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u al die plannen met een gerust hart kan uitvoeren, wanneer u maar wil. Want wij willen na corona vooral úw plannen helpen realiseren.

 

 

 

Wat is úw plan na corona?


Heeft u een plan voor morgen waarmee we u vandaag al kunnen helpen?
Maak een afspraak onderaan deze pagina en laat het ons weten.
Een van onze P&V-adviseurs neemt dan snel met u contact op.

 

Andere artikels


Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen


Hebt u een spaarverzekering bij P&V? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten. 

Ontdek onze rendementen


Pas uw brandverzekering aan bij de renovatie van uw woning


Bent u van plan om te renoveren? Vergeet dan niet om uw brandverzekering te laten aanpassen. Heel wat verbouwers verliezen dit uit het oog en riskeren onderverzekerd te raken. Waarom contacteert u het best uw P&V-adviseur vóór de aanvang van uw werken? En welke informatie bezorgt u hem dan best? 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer

Een plan of een vraag? 

Uw P&V-adviseur helpt u graag verder.

Inschrijven

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en weetjes? Vul dan hier uw e-mailadres in en ontvang vanaf nu onze nieuwsbrief.

Te identificeren tekst CAPTCHA verversen