P&V Family Plan: trouwe klanten worden beloond


U leeft voluit en vertrouwt de bescherming van wat u dierbaar is toe aan P&V? Daar mag iets tegenover staan! P&V Family Plan is een automatisch beloningssysteem voor klanten met een contract in minstens twee van de volgende productgamma’s: 

Bestaande of nieuwe klant? Maakt niet uit! Iedereen komt in aanmerking voor het P&V Family Plan en zijn mooie verzekeringsvoordelen.

Ik wil graag advies over dit product


IK BEN AL KLANT

Ik ben nog geen klant

Wat zijn de voordelen van het P&V Family Plan?


Onder de motorkap van het P&V Family Plan zit een systeem dat bijhoudt welke contracten u en uw inwonende gezinsleden bij ons hebben lopen om uw mobiliteit (auto, moto…), uw woning (brand) en uw burgerlijke aansprakelijkheid (familiale…) te verzekeren.

Op basis daarvan krijgt u de volgende voordelen:

Gratis gespreide betaling van uw verzekeringspremies

U hebt een contract in minstens twee van bovenvermelde productgamma’s? Dan betaalt u geen kosten als u uw premies niet jaarlijks in één keer, maar liever op uw eigen tempo stort. Per trimester, bijvoorbeeld.

Zo spaart u geld uit, want een gespreide premiebetaling is doorgaans niet gratis!

Geen vrijstelling in uw brandverzekering

De vrijstelling (of ‘franchise) is het deel bij schade dat u zelf moet betalen. Bij een schadegeval voor uw brandverzekering valt deze vrijstelling weg dankzij het P&V Family Plan als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • U koos voor de basisvrijstelling van 246 euro.
 • Het bedrag van de schadevergoeding is groter is dan deze basisvrijstelling.
 • U mag dit voordeel één keer per jaar gebruiken.
 • U hebt minstens drie verzekeringen lopen bij P&V: 
  • Auto (personenwagen/lichte vrachtwagen < 3,5 T), EN
  • Brand (woning, kantoor of vrij beroep), EN
  • Burgerlijke aansprakelijkheid (privéleven).
 

Verlaagde vrijstelling in uw omniumverzekering

U koos voor onze omniumverzekering? Dan betaalt u dankzij het P&V Family Plan een verlaagde vrijstelling voor materiële schade na een ongeval met uw auto .

Voorwaarden voor deze verlaagde vrijstelling:

 • Uw bonus malus is kleiner of gelijk aan nul.
 • Uw auto wordt hersteld bij een erkende garage.
 • U hebt minstens drie verzekeringen lopen bij P&V: 
  • Auto (personenwagen/lichte vrachtwagen < 3,5 T), EN
  • Brand (woning, kantoor of vrij beroep), EN
  • Burgerlijke aansprakelijkheid (privéleven).

Goed om te weten: de twee vrijstellingsvoordelen komen bovenop de gratis gespreide premiebetaling. Dus als u aan alle voorwaarden van het P&V Family Plan voldoet, dan hebt u in principe recht op drie verzekeringsvoordelen.

Uw hele gezin telt mee in het P&V Family Plan


Het P&V Family Plan houdt rekening met de contracten van alle gezinsleden die op uw adres wonen. Telkens een van uw contracten wordt hernieuwd, krijgt u automatisch de voordelen waar u en uw gezin op dat moment recht op hebben. Dat gebeurt zonder administratieve ingrepen of tussenstappen.

Een voorbeeld. U hebt een brandverzekering en een familiale bij P&V maar geen autoverzekering omdat u met een firmawagen rijdt. Uw inwonende zoon haalt zijn rijbewijs, koopt een auto en verzekert die bij P&V. In dat geval telt zijn verzekering als extra contract in uw P&V Family Plan en hebt u vanaf de ingangsdatum van de autopolis van uw zoon recht op alle drie de voordelen.


Goed om te weten: u zegt een contract op? Dan worden uw voordelen aangepast in functie van het aantal contracten dat u en uw inwonende gezinsleden overhouden in uw P&V Family Plan. De voordelen die u vandaag hebt, blijven dus niet noodzakelijk verworven: u kunt voordelen verliezen, maar door een extra contract af te sluiten, kunt u er ook bijverdienen!