Kies voor de beste bescherming met de omnium van P&V

Ontdek de omnium van P&V, een formule die is aangepast aan uw behoeften en die een maximale bescherming biedt voor uw auto.

Vier reden om voor de omnium van P&V te kiezen

 • U kunt op beide oren slapen: uw auto is perfect verzekerd, net als uw mobiliteit
 • Uw mobiliteit is gegarandeerd met 24/7 bijstand, overal in België 
 • U ontvangt interessante kortingen afhankelijk van uw rijgewoonten
 • Dankzij de degressieve formule, kunt u uw omniumverzekering langer behouden 

Wat dekt de omnium van P&V? 

Uw auto is gedekt voor materiële schade

Sleutelkrassen op de zijkant van uw auto, een deuk in uw deur, een ongeval? U wordt vergoed voor de toegebrachte schade, zelfs als u in fout bent.

Diefstal of poging tot diefstal

Is uw wagen gestolen, vernield of beschadigd? Uw schade wordt vergoed.

Als jonge bestuurder bent u beschermd

Een kwalitatieve en voordelige verzekering voor jonge bestuurders, dat bestaat. P&V heeft een voordelige omniumformule voor chauffeurs jonger dan 26 jaar, met tot 25% korting op de premie.

Meer info

Een doeltreffende omniumbescherming, zelfs na twee jaar 

Uw auto is niet meer zo nieuw of is tweedehands? En u wilt toch een omniumverzekering? P&V biedt u een omnium waarvan de premie zich aanpast aan de leeftijd van uw auto.

Bijstand 24/7

Een ongeval? Geen zorgen. P&V stuurt een takelwagen ter plaatse en stelt eventueel een vervangwagen ter beschikking.

U bent niet beschermd bij conflicten 

Gaat u na een ongeval niet akkoord met de schaderegeling? Uw rechtsbijstandsverzekering verdedigt u en dekt de kosten van uw advocaat.  

Ontdek de Rechtsbijstand

U bent niet beschermd als chauffeur 

De omniumverzekering beschermt uw auto tegen de gevaren op de weg. Maar als chauffeur bent u niet beschermd. Met de optie Bescherming van de bestuurder bent u als chauffeur wel gedekt.

Meer weten over de Bescherming van de bestuurder

Uw mobiliteit is niet gegarandeerd bij onverwachte voorvallen 

U bent onderweg of met vakantie en een van uw gezinsleden wordt ziek, raakt gewond of overlijdt? Met de bijstand van P&V wordt het hele gezin gerepatrieerd. Deze waarborg geldt wereldwijd.

Ontdek de Bijstand

Een eerlijke bescherming

Uw P&V adviseur staat voor u klaar

Wanneer het over uw verzekeringen gaat, is het belangrijk dat u kunt rekenen op een vertrouwenspersoon. Iemand die naar u luistert, die rekening houdt met uw situatie en u begrijpt. Voor alle vragen over uw verzekeringen is uw P&V adviseur uw bevoorrechte gesprekspartner. Hij stelt zijn beroepservaring volledig tot uw beschikking.

Vind mijn P&V-adviseur

Een verzekeringsmaatschappij als geen ander...

Sinds onze oprichting in 1907 dragen wij waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel.In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars is P&V Verzekeringen, als coöperatieve vennootschap, een onderneming van de sociale economie.

Meer info

De omniumverzekering

De volledige omnium is de verzekering die uw auto het best beschermt. Bij een ongeval of schade aan uw auto wordt u vergoed voor: 

 • glasbraak: gebarsten of gebroken autoruiten
 • natuurkrachten en dieren: hagel, steenval, overstroming, aanrijding met dieren …
 • diefstal: verdwijning, vernieling of beschadiging van uw auto door (poging tot) diefstal
 • brand: vuur, ontploffing en bliksem
 • materiële schade: de schade aan uw eigen auto, ook als u die zelf hebt veroorzaakt. Bijvoorbeeld als u tegen een bloembak bent gereden of bij totaal verlies na een slippartij.

Bij deze omnium is uw auto tijdens een eerste periode voor 100% van de oorspronkelijke cataloguswaarde verzekerd. Na die eerste periode zakt de waarde elke maand met 1%.


Hoe lang duurt die eerste periode? Hieronder drie mogelijkheden:

 • 6 maanden 100% 
 • 12 maanden 100%
 • 24 maanden 100%

Verleng uw omnium en kies voor de degressieve premie

Uw auto is al twee jaar oud en u twijfelt eraan of u uw omniumverzekering wilt behouden?

Kies dan voor de omniumverzekering van P&V waarvan de premie zich aanpast aan de waarde van uw auto. Hoe ouder uw auto wordt, hoe meer uw premie daalt.

 • Als u voor deze omnium kiest, daalt uw premie jaarlijks met 5%. De premie houdt namelijk rekening met de waarde van uw auto. De waarde wordt vooraf vastgesteld: de startwaarde is de oorspronkelijke cataloguswaarde. Daarna zakt de waarde elk jaar met 15%.
 • Als uw auto bijvoorbeeld vier jaar oud is, bedraagt de verzekerde waarde nog 52,20% van de oorspronkelijke cataloguswaarde. Goed voor een premiekorting van 20% ten opzichte van de klassieke omnium (formule zes maanden).

Voortaan kunt u uw auto dus langer omnium verzekeren.