Molenbeek Rebels


Een dreamteam met een droom: meisjes méér girlpower geven.
 

Er wordt soms beweerd dat de jeugd botst. En in het geval van deze unieke basketbalclub mag u dat gerust letterlijk nemen, zij het met een basketbal.  Als er beweerd wordt dat de jeugd soms ‘botst’, dan toch vooral met een basketbal, als het over deze prachtige en unieke basketbalclub gaat. De meisjes van de Molenbeek Rebels spelen niet alleen samen, ze runnen de club ook met z’n allensamen. Een uniek sociaal-sportief project met een duidelijk plan: meisjes uit kwetsbare wijken sterker maken, z. Zodat ze hun leven en toekomst in eigen handen durven nemen. Klaar voor de girlpower van de Molenbeek Rebels?

Luister ook op 

            

Nog meer Molenbeek Rebels
 

Prachtige Plannen: Maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.
 

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van Honk.

Honk, 13 jongeren met een beperking maar ook met een plan ...

Maak kennis met de hechte vriendengroep van Honk. Ooit samengebracht omwille van hun beperking, nu samen sterker dan ooit en vastberaden om ondanks corona hun droom eindelijk om te zetten in een concreet en Prachtig Plan ...

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Andere artikels


Vakantieplannen in eigen land? Volg de gids!


Zorgeloos de natuur in duiken en de verborgen parels van ons land ontdekken? Het avontuur, de frisse buitenlucht en de schitterende Belgische landschappen wachten u op. Smeer uw benen (of ketting) alvast in!
 

Ontdek onze tips

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.
 

Lees meer


Drie slimme tips om uw spaargeld aan het werk te zetten


Ook met uw spaargeld maakt u vast mooie plannen. Maar hoe laat u uw spaarvarken sneller lopen dan de inflatie? We verzamelden voor u drie slimme tips om uw rendement op te krikken.
 

Lees meer