Als er beweerd wordt dat de jeugd soms ‘botst’, dan toch vooral met een basketbal, als het over deze prachtige en unieke basketbalclub gaat. De meisjes van de Molenbeek Rebels spelen niet alleen samen, ze runnen de club ook met z’n allen, samen. Een uniek sociaal-sportief project met een duidelijk plan: meisjes uit kwetsbare wijken sterker maken, zodat ze hun leven en toekomst in eigen handen durven nemen. Klaar voor de girlpower van de Molenbeek Rebels?

Luister nu          

Prachtige Plannen:

Maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.
 

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van Honk.

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Honk, 13 jongeren met een beperking maar ook met een plan ...

Maak kennis met de hechte vriendengroep van Honk. Ooit samengebracht omwille van hun beperking, nu samen sterker dan ooit en vastberaden om ondanks corona hun droom eindelijk om te zetten in een concreet en Prachtig Plan ...

Image of the blog article


Coronaveilige uitstapjes voor de kerstvakantie: twaalf leuke tips


Geen grote familiefeesten dit jaar. Geen knallende champagnekurken met uw beste vrienden op de grens van oud naar nieuw. Maar niet getreurd, de komende feestdagen hoeven geen periode te worden om zo snel mogelijk te vergeten. Integendeel, u kan er een onvergetelijke tijd van maken. 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren

Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer

Image of the blog article


Iedereen ok, ook in coronatijden


De coronacrisis veroorzaakt bij heel wat mensen onzekerheid en angst. Heel begrijpelijk, want deze crisis heeft een grote impact op het leven van iedereen. Om u (en uw gezin) mentale ondersteuning te bieden in deze verwarrende tijden, steunde P&V de ontwikkeling van iedereenok.be.

Lees meer