Steysi Rose


Recepten in het hoofd, gastvrijheid in het hart
 

Steysi Rose verliet Bulgarije op twaalfjarige leeftijd en verhuisde vervolgens naar België. In de jaren die volgden, ging haar leven niet altijd over rozen, maar deze jonge vrouw – die bruist van energie –  is nu klaar om de toekomst tegemoet te treden met haar prachtige project: een restaurant openen waar je kunt genieten van de Bulgaarse gastvrijheid.

Luister ook op 

           

Nog meer Steysi Rose
 

Prachtige Plannen: maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.


Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van TADA.

TADA: Dromen die kinderen laten groeien


TADA, Toekomst Atelier de l’Avenir, doet kinderen in zichzelf en hun capaciteiten geloven. Een gemotiveerde groep vrijwilligers, die hun droom al omzetten naar een concreet plan, geven hun passie door in verschillende ateliers: van verpleegkundige tot dierenarts, van hippotherapeut tot advocaat, van journalist tot grafisch ontwerper ... Talloze perspectieven openen de ogen van sociaal kwetsbare kinderen. Zo geeft TADA hen het nodige duwtje in de rug om niet alleen groots te dromen, maar hun dromen ook waar te maken. 


Luister nu*
 

*Opgelet: deze aflevering van Prachtige Plannen is in het Frans. 

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Andere artikels


Vakantieplannen in eigen land? Volg de gids!


Zorgeloos de natuur in duiken en de verborgen parels van ons land ontdekken? Het avontuur, de frisse buitenlucht en de schitterende Belgische landschappen wachten u op. Smeer uw benen (of ketting) alvast in!
 

Ontdek onze tips

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.
 

Lees meer


Drie slimme tips om uw spaargeld aan het werk te zetten


Ook met uw spaargeld maakt u vast mooie plannen. Maar hoe laat u uw spaarvarken sneller lopen dan de inflatie? We verzamelden voor u drie slimme tips om uw rendement op te krikken.
 

Lees meer