Slim sparen voor uw aanvullend pensioen

Van pensioensparen over langetermijnsparen tot het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en de Individuele Pensioentoezegging (IPT). Particulier of zelfstandig, onze P&V agenten geven u graag advies op maat over de spaarproducten van P&V Verzekeringen.

Pensioensparen

Bouw op een fiscaalvriendelijke manier een extra aanvullend pensioen op: voor elke 100 euro die u stort, krijgt u 30 euro terug van de fiscus.

Ontdek P&V Pensioensparen

Langetermijnsparen

Is uw hypothecaire lening afbetaald? Dan kunt u jaarlijks tot 2.260 euro sparen op een fiscaalvriendelijke manier, en 30% van uw premie terugkrijgen.

Ontdek P&V Langetermijnsparen

VAPZ

Spaar voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en recupereer tot 70% van uw premie via de fiscale en sociale voordelen.

Ontdek het VAPZ van P&V Verzekeringen

Individuele Pensioentoezegging

Laat uw vennootschap sparen voor uw pensioen en bescherm uw gezin bij uw overlijden. De premies voor uw IPT zijn aftrekbaar als beroepskosten.

Ontdek de IPT van P&V Verzekeringen

POZ

Ben je een zelfstandige zonder vennootschap? Dankzij de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) kan je nu, bovenop je VAPZ, een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier. 

Ontdek de POZ