Op vakantie met uw bubbel? Huur een camper met Goboony!

Gepost in: Voertuig Vakantie Corona - Covid-19

Image of the blog article

Ontdek Goboony, het grootste deelplatform voor motorhomes in België, powered by P&V!

Goboony is een internationaal deelplatform waarop particulieren een camper of mobilhome kunnen huren of verhuren volgens het principe van Airbnb. Eigenaars bieden hun camper of mobilhome te huur aan op dit platform. Hiervoor maken ze een gratis advertentie waarin ze zelf aangeven aan wie, wanneer en aan welke voorwaarden ze hun voertuig willen verhuren. Via een eenvoudige module kunnen ze snel hun mogelijke huurinkomsten berekenen, in functie van het aantal gewenste verhuurbeurten. En met deze inkomsten recuperen ze een deel van de jaarlijkse kosten van hun voertuig (onderhoud, verzekering, stalling …).

Een camper huren?

Op het Goboony-platform vindt u het grootste verhuuraanbod voor particulieren in België. U kiest online uit 3 000 motorhomes en betaalt tot 40% minder dan bij traditionele verhuurbedrijven. Eenmaal u een voertuig hebt gevonden dat past bij uw reisplannen, dan kunt u vrijblijvend een huurverzoek doen en wordt u in contact gebracht met de eigenaar. Zo kunt u elkaar beter leren kennen of een afspraak maken om de camper of mobilhome samen te bekijken. En als het klikt, boekt u uw mobilhome en ligt de weg voor u open …

Coronaproof op vakantie

In een camper of mobilhome reist u met uw eigen bubbel, in uw eigen kot op wieltjes. De perfecte vakantieformule dus in onze huidige 1,5 meter maatschappij …

Om u onbezorgd op reis te laten vertrekken, nam Goboony alvast een aantal speciale coronamaatregelen, waaronder een gratis annulering van de meeste campers bij overmacht door corona-maatregelen. Hiermee kunt u tot 7 dagen voor uw vertrek gratis annuleren als corona uw reisplannen alsnog zou dwarsbomen.

Bovendien lanceerde Goboony haar eigen hygiëneprotocol voor de overdracht van de camper en de schoonmaak na de huurperiode. U vertrekt dus in principe in een virusvrije camper.

Alle campers die op het Goboony-platform worden aangeboden, zijn gegarandeerd in orde met de technische keuring en de wettelijke veiligheidseisen. En als u onderweg een ongeval krijgt, dan worden de kosten gedekt door de verzekeraar van de verhuurder, met uitzondering van uw eigen risico bij schade.

Goed beschermd met de Goboony-dagverzekering van P&V

Als u uw mobilhome of camper wil verhuren, dan moet u voor uw voertuig een verzekering voor verhuur afsluiten, en dit voor een heel jaar. Om dit obstakel weg te werken en camperdelen toegankelijk te maken voor verhuurders en huurders, ontwikkelde Goboony samen met P&V de unieke Goboony Dagverzekering.

Deze verzekering wordt aangeboden en wordt afgesloten via het platform van Goboony en bevat de waarborgen burgerlijke aansprakelijkheid, omnium en pechbijstand van P&V. U hoeft deze verzekering enkel af te sluiten voor de periode waarin u uw motorhome verhuurt. De afrekening van uw premie en ook de regeling van eventuele schadegevallen verlopen rechtstreeks via het Goboony-platform.

Als u uw camper of mobilhome te huur aanbiedt op het Goboony-platform en het aantal verhuurdagen blijft onder de 100 per jaar, dan kunt u dus nu uw jaarlijkse polis voor verhuur inruilen voor een veel voordeligere nieuwe dagverzekering. En voor het privégebruik van uw mobilhome, blijft u gewoon bij uw huidige verzekeraar.

Probeer Goboony deze zomer uit

Eropuit met een mobilhome deze zomer, dat zegt u wel wat? Surf dan snel naar het huuraanbod van Goboony, boek uw vakantiewoning op wielen en krijg gratis reisadvies en -tips rechtstreeks van de verhuurder.

Uw eigen camper delen met mensen uit uw buurt èn uw gezin trakteren op een mooi extra vakantiebudget? Ook dat kan heel gemakkelijk via het platform van Goboony. De interesse voor camperreizen deze zomer is alvast heel groot …  

U beslist uiteindelijk om zelf een motorhome te kopen? Uw P&V-adviseur luistert met plezier naar uw plannen en stelt u de bescherming voor die u nodig hebt, voor uw voertuig en voor uw gezin.

Meer informatie over dit partnership leest u in het persbericht.

 

 

Over Goboony

Het idee voor dit platform ontstond toen Nederlanders Mark de Vos en Foppe Mijnlieff elkaar tijdens hun gezinsvakantie met de camper ontmoetten aan de voet van de Mount Fox Glacier in Nieuw Zeeland. Ze bedachten dat heel wat campers een groot deel van het jaar eigenlijk stof staan te vergaren. En dat terwijl ze evengoed zouden kunnen worden verhuurd aan de vele reislustigen die deze formule graag eens willen uitproberen.

Daarom startten ze een camperdeelinitiatief op in Nederland. Initieel met focus op ‘verhuren aan de buren’, maar gaandeweg werd dit uitgebreid naar de verhuur aan buitenlandse toeristen op rondreis in Nederland. En intussen is het Goboony-platform ook beschikbaar in Australië, Nieuw-Zeeland en in een twaalftal Europese landen, waaronder nu ook België.

 

Nieuwe artikels