De beste rechtsbijstand auto op de Belgische markt

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

De rechtsbijstand auto verdedigt wereldwijd uw belangen

Na een auto-ongeval, een verkeersovertreding of een andere conflictsituatie kunnen er geschillen ontstaan die veel tijd, energie en geld kosten. De rechtsbijstand van Arces verdedigt in zo'n gevallen uw belangen en helpt u om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op hebt.

Conflicten waar u niet zelf uit raakt

Sommige situaties in het dagelijkse leven leiden tot conflicten waar u niet zelf uit raakt. Uw wagen wordt bijvoorbeeld aangereden door een motorfiets en de bestuurder betwist dat hij in fout is. Als slachtoffer is het niet altijd vanzelfsprekend om de correcte schadevergoeding te krijgen.

De beste rechtsbijstand auto op de Belgische markt

P&V doet voor haar rechtsbijstand een beroep op Arces. De rechtsbijstandsverzekering  auto van Arces  wordt al 7 jaar op rij jaarlijks bekroond met een Decavi-award voor beste rechtsbijstand auto. Biedt een andere verzekeraar op de Belgische markt u toch ruimere dekkingen, dan past Arces zich aan en biedt ze dezelfde voorwaarden.

Wat doet Arces concreet voor u?

Wel, bij een geschil probeert Arces eerst het conflict op te lossen zonder tussenkomst van een advocaat of het gerecht zodat u snel verder geholpen wordt en een schadevergoeding krijgt. Is een minnelijke schikking niet mogelijk? Dan zorgt Arces voor administratieve en juridische hulp. Uw gerechtskosten en het ereloon van een advocaat naar keuze worden betaald. En dat voor minder dan 6 euro per maand.

Meer weten?

Contacteer uw P&V-adviseur voor meer informatie.

Nieuwe artikels