Is de fut uit uw spaargeld? Breng het terug in topvorm bij P&V!

Gepost in: Sparen

Image of the blog article

Eerst een portie slecht nieuws: de inflatie scheert vandaag hoge toppen, dit betekent dat het leven jaar na jaar (fors) duurder wordt en het geld op uw spaarboekje brengt vandaag haast niets meer op. 

U hebt een beetje spaargeld dat u niet meteen nodig hebt en dat u graag in beweging zet? Dan hebben wij ook goed nieuws voor u: P&V heeft enkele alternatieven die u op termijn een veel dynamischer rendement kunnen opleveren.

En er is nog meer goed nieuws, want als u nu een spaarplan afsluit bij uw P&V-adviseur, dan belonen we u met een digitale cadeaubon. Info en voorwaarden in dit artikel.

Spaarboekje of verliesboekje?

Een spaarboekje bij de bank is prima om wat geld opzij te houden voor onvoorziene kosten, maar een mooi rendement mag u vandaag niet verwachten. Integendeel: de waarde van het geld op uw boekje of rekening neemt zelfs af! Dat heeft te maken met de inflatie, oftewel de mate waarin producten en diensten duurder worden. Denk maar eens aan de rekening van een gevuld winkelwagentje, uw energiefactuur of de prijs voor een pakje frieten...

Op jaarbasis bedraagt de inflatie in België momenteel 7,98% volgens inflation.eu. Dit betekent dat goederen en diensten bijna 8% duurder zijn geworden het afgelopen jaar. Over de afgelopen 10 jaar bedroeg de inflatie gemiddeld 2,08% per jaar. 

Onderstaande grafiek toont het in één oogopslag: had u 10 jaar geleden 10.000 euro op uw spaarboekje staan aan 0,11% intrest, dan is uw geld vandaag nog maar 8.180 euro waard. Door de inflatie bent u dus bijna 20% armer geworden!
 

 

Klop de inflatie met onze alternatieven

U kunt een deel van uw spaargeld langere tijd missen? Dan vindt u bij P&V zeker een oplossing waarmee u meer kans maakt om de inflatie te kloppen.

Een spaarformule die past bij uw profiel:

  • u kiest voor een gewaarborgde rentevoet, of
  • u kiest voor een fonds, een oplossing met mogelijk meer opbrengst, maar ook meer risico, of
  • u kiest voor een combinatie van beide.

… en bij uw budget: 

  • u kiest voor een eenmalige storting, of
  • u kiest voor een maandelijks spaarplan (dit kan al vanaf 50 euro per maand), of
  • u kiest voor een combinatie van beide.

Met de hulp van uw P&V-adviseur vindt u vast een spaarformule die aansluit bij uw behoeften, verwachtingen, financiële kennis en budget.

Spaar voor morgen en krijg vandaag een cadeaubon tot 250 euro

Beleggen en sparen doet u om op langere termijn op een hoger rendement te mikken. Maar als u tussen 9 mei en 31 augustus 2022 een niet-fiscaal spaarplan opent bij P&V, dan verhogen wij vandaag al uw koopkracht met een digitale cadeaubon van Kadonation!

De voorwaarden van deze actie in een notendop

  • U sluit een spaarplan af van minstens 1.200 euro per jaar of stort meteen een bedrag van 5.000 euro? Of u combineert een storting van 2.500 euro met een spaarplan van 600 euro per jaar? Dan belonen we u met een cadeaubon ter waarde van 50 euro.
  • U sluit een spaarplan af van minstens 2.400 euro per jaar of stort meteen een bedrag van 10.000 euro? Of u combineert een storting van 5.000 euro met een spaarplan van 1.200 euro per jaar? Dan trakteren we u op een cadeaubon ter waarde van 100 euro.
  • U sluit een spaarplan af van minstens 6.000 euro per jaar of stort meteen een bedrag van 25.000 euro? Of u combineert een storting van 10.000 euro met een spaarplan van 2.400 euro per jaar? Dan krijgt u een cadeaubon ter waarde van 250 euro.

Belangrijke informatie: deze actie kan vervroegd worden afgesloten.

Meer details over deze actie vindt u op deze pagina. Of neem contact op met uw P&V-adviseur, hij licht deze spaaractie graag persoonlijk aan u toe.

Alvorens deel te nemen aan de actie, adviseren we u kennis te nemen van de informatiedocumenten van het product niet-fiscaal sparen en beleggen, het beheersreglement en de algemene voorwaarden.

Geïnteresseerd in deze spaaractie maar nog geen klant? Maak een afspraak bij een P&V-adviseur in uw buurt.

Nieuwe artikels