Slim sparen voor uw aanvullend pensioen

Van pensioensparen over langetermijnsparen tot het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en de Individuele Pensioentoezegging (IPT). Particulier of zelfstandig, onze P&V-adviseurs geven u graag advies op maat over de spaarproducten van P&V Verzekeringen.

Pensioensparen

Bouw op een fiscaalvriendelijke manier een extra aanvullend pensioen op: voor elke 100 euro die u stort, krijgt u 30 euro terug van de fiscus.

Ontdek P&V Pensioensparen

Langetermijnsparen

Is uw hypothecaire lening afbetaald? Dan kunt u jaarlijks tot 2 260 euro sparen op een fiscaalvriendelijke manier, en 30% van uw premie terugkrijgen.

Ontdek P&V Langetermijnsparen

VAPZ

Spaar voor een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en recupereer tot 70% van uw premie via de fiscale en sociale voordelen.

Ontdek het VAPZ van P&V Verzekeringen

Individuele Pensioentoezegging

Laat uw vennootschap sparen voor uw pensioen en bescherm uw gezin bij uw overlijden. De premies voor uw IPT zijn aftrekbaar als beroepskosten.

Ontdek de IPT van P&V Verzekeringen

POZ

Bent u een zelfstandige zonder vennootschap? Dankzij de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) kunt u nu, bovenop uw VAPZ, een extra pensioenkapitaal opbouwen op een fiscaal voordelige manier. 

Ontdek de POZ