Een verzekering aangepast aan uw behoeften

Proficiat, u bent de gelukkige eigenaar van een auto. Gloednieuw of tweedehands, u wilt hem zolang mogelijk houden. Uiteraard met de juiste verzekering. Bij P&V hebben we oplossingen die passen bij uw persoonlijke situatie, uw budget en uw wensen.

Bereken uw premie en ontvang een offerte:

Bereken

4 formules voor uw auto 

Bescherm uw aansprakelijkheid

Het is wettelijk verplicht en essentieel om een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) voor uw wagen af te sluiten. Bij P&V dekt deze verzekering uw voornaamste behoeften. Bent u verantwoordelijk voor een ongeval? P&V vergoedt de materiële en lichamelijke schade aan uw passagiers en aan anderen.

Meer weten over de BA-autoverzekering

Een voordelige formule voor jonge bestuurders 

Bent u jonger dan 26 jaar en wilt u uw auto verzekeren tegen een redelijke prijs? Installeer dan de P&V Go Box in uw auto en ontvang een korting van 25% op uw BA-verzekering. 

Meer weten over de BA-autoverzekering voor jongeren

Omnium: bescherm uw auto, nieuw of tweedehands

Wilt u zorgeloos rondrijden en genieten van een maximale bescherming voor uw auto? Is uw wagen al wat ouder of hebt u een tweedehandswagen? En wilt u hem toch omnium verzekeren? P&V stelt u een omniumverzekering voor waarvan de premie zich aanpast aan de leeftijd van uw wagen.

Meer weten over de volledige omnium en de degressieve omnium

Mini-omnium: bescherm uw wagen

Wilt u uw auto beschermen tegen de meest voorkomende schades? Dan interesseert onze mini-omnium u missschien wel. De mini-omnium vult uw BA-verzekering namelijk perfect aan. Nieuw of tweedehands, uw wagen is gedekt tegen de meest voorkomende autoschades.  

Meer weten over de mini-omnium

Uw opties

Rechtsbijstand

Wij verdedigen uw rechten bij een geschil, via een minnelijke schikking of een gerechtelijke procedure. De rechtsbijstand auto van Arces werd in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 verkozen tot de beste rechtsbijstand in België.

Meer weten over de optie Rechtsbijstand Auto

Bestuurdersverzekering

Bij een ongeval in fout bent u als bestuurder niet automatisch verzekerd als u gekwetst bent. De bestuurdersverzekering vergoedt uw medische kosten en uw eventuele invaliditeit. Als u overlijdt, krijgen uw nabestaanden een bedrag uitgekeerd.

Meer weten over de optie Bestuurdersverzekering

Pechbijstand

Is uw auto gestolen of hebt u autopech, dan zorgt de pechbijstand onmiddellijk voor hulp. Indien nodig zorgen we voor een vervangwagen en de repatriëring van uw auto uit het buitenland. 

Meer weten over de optie Pechbijstand

Bijstand Personen

Wordt u ziek of hebt u een ongeval in het buitenland? Met de reisbijstand van P&V hoeven u en uw gezinsleden zich geen zorgen te maken over het vervoer naar huis of de medische kosten in het buitenland. 

Meer weten over de optie Bijstand Personen

Wettelijke vermeldingen

  • Het contract voor deze verzekering loopt 1 jaar, en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.
  • Om uw risicoprofiel te bepalen, passen we enkele segmentatiecriteria toe.
  • Alle dienst- en productinformatie op deze website is onderworpen aan de regels van het Belgische recht.
  • Op de auto verzekering zijn een aantal uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We raden u aan om de algemene voorwaarden van deze verzekering aandachtig te lezen. U vindt ze terug op deze site en ze zijn ook beschikbaar bij uw P&V-adviseur.
  • Als klant wordt u beschermd door de MiFID-gedragsregels.
  • Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u uw P&V-adviseur of de dienst Klachtenmanagement contacteren.
  • Voor advies op maat of een verzekeringsaanbod kunt u terecht bij een P&V-adviseur.