Honk


13 jongeren met een beperking maar ook met een plan ...
 

Deze hechte vriendengroep deelt misschien wel een beperking maar vooral ook een enorme begeestering. Al jaren dromen ze van een eigen huis, een warm nest waar ze zelfstandig kunnen wonen en genieten van hun thuis. Corona heeft alles vertraagd maar kon hen niet tegenhouden. Want straks is het zover: dan wordt de eerste steen gelegd. Maar het fundament om op te bouwen ligt er al jaren: pure vriendschap. Maak kennis met de helden van Honk.

Luister ook op 

            

Nog meer Honk

Prachtige Plannen: Maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.
 

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van Molenbeek Rebels.

Molenbeek Rebels, een dreamteam met een dream …

Opgroeien in een kwetsbare situatie en ondertussen jezelf volop willen ontwikkelen, niet evident voor kwetsbare meisjes uit Molenbeek en al zeker niet tijdens corona. Maar deze meisjes blijven niet bij de pakken zitten en delen allemaal hetzelfde: passie voor basketbal en vriendschap voor elkaar. Ontdek hier hun Prachtig Plan ...

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Andere artikels


Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen


Hebt u een spaarverzekering bij P&V? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten. 

Ontdek onze rendementen


Pas uw brandverzekering aan bij de renovatie van uw woning


Bent u van plan om te renoveren? Vergeet dan niet om uw brandverzekering te laten aanpassen. Heel wat verbouwers verliezen dit uit het oog en riskeren onderverzekerd te raken. Waarom contacteert u het best uw P&V-adviseur vóór de aanvang van uw werken? En welke informatie bezorgt u hem dan best? 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer