Molenbeek Rebels


Een dreamteam met een droom: meisjes méér girlpower geven.
 

Er wordt soms beweerd dat de jeugd botst. En in het geval van deze unieke basketbalclub mag u dat gerust letterlijk nemen, zij het met een basketbal.  De meisjes van Molenbeek Rebels spelen niet alleen samen, ze runnen de club ook met z’n allen. Een uniek sociaal-sportief project met een duidelijk plan: meisjes uit kwetsbare wijken sterker maken, zodat ze hun leven en toekomst in eigen handen durven nemen. Klaar voor de girlpower van Molenbeek Rebels?
 

Luister ook op 

            

Nog meer Molenbeek Rebels
 

Prachtige Plannen: Maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.
 

Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van Honk.

Honk, 13 jongeren met een beperking maar ook met een plan ...

Maak kennis met de hechte vriendengroep van Honk. Ooit samengebracht omwille van hun beperking, nu samen sterker dan ooit en vastberaden om ondanks corona hun droom eindelijk om te zetten in een concreet en Prachtig Plan ...

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Andere artikels


Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen


Hebt u een spaarverzekering bij P&V? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten. 

Ontdek onze rendementen


Pas uw brandverzekering aan bij de renovatie van uw woning


Bent u van plan om te renoveren? Vergeet dan niet om uw brandverzekering te laten aanpassen. Heel wat verbouwers verliezen dit uit het oog en riskeren onderverzekerd te raken. Waarom contacteert u het best uw P&V-adviseur vóór de aanvang van uw werken? En welke informatie bezorgt u hem dan best? 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer