TADA


Geeft kinderen een wijdse en rooskleurige blik op de toekomst …
 

TADA, Toekomst Atelier de l’Avenir, doet kinderen in zichzelf en hun capaciteiten geloven. Een gemotiveerde groep vrijwilligers, die hun droom al omzetten naar een concreet plan, geven hun passie door in verschillende ateliers: van verpleegkundige tot dierenarts, van hippotherapeut tot advocaat, van journalist tot grafisch ontwerper ... Talloze perspectieven openen de ogen van sociaal kwetsbare kinderen. Zo geeft TADA hen het nodige duwtje in de rug om niet alleen groots te dromen, maar hun dromen ook waar te maken. 

Luister ook op 

           

Nog meer Tada

Prachtige Plannen: maak kennis met de mensen die hun toekomst zèlf vastpakken.


Kinderen en jongeren zijn onze toekomst. Maar het afgelopen jaar was het allesbehalve makkelijk voor hen om die toekomst vorm te geven. Toch worden er overal Prachtige Plannen gemaakt: door jongeren, met jongeren, voor jongeren. En net daarom verdienen ze onze onverdeelde steun. Want zolang zij plannen blijven maken, zijn wij er om ze te verzekeren. Ontdek hieronder het Prachtige Plan van Steysi Rose.

Steysi Rose: recepten in het hoofd, gastvrijheid in het hart


Steysi Rose verliet Bulgarije op twaalfjarige leeftijd en verhuisde vervolgens naar België. In de jaren die volgden, ging haar leven niet altijd over rozen, aar deze jonge vrouw – die bruist van energie –  is nu klaar om de toekomst tegemoet te treden met haar prachtige project: een restaurant openen waar je kunt genieten van de Bulgaarse gastvrijheid.


Luister nu*
 

*Opgelet: deze aflevering van Prachtige Plannen is in het Frans. 

Wat is ùw Prachtig Plan?


Maak een afspraak bij uw lokale
P&V-adviseur en we bekijken samen hoe
we u kunnen helpen.

Andere artikels


Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen


Hebt u een spaarverzekering bij P&V? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten. 

Ontdek onze rendementen


Pas uw brandverzekering aan bij de renovatie van uw woning


Bent u van plan om te renoveren? Vergeet dan niet om uw brandverzekering te laten aanpassen. Heel wat verbouwers verliezen dit uit het oog en riskeren onderverzekerd te raken. Waarom contacteert u het best uw P&V-adviseur vóór de aanvang van uw werken? En welke informatie bezorgt u hem dan best? 

Lees meer

Image of the blog article


P&V Groep engageert zich voor maatschappelijk kwetsbare jongeren


Veel jongeren hebben thuis geen computer of weten niet goed hoe ze ermee moeten werken. Hierdoor riskeren ze uit de boot te vallen, zowel op school als op de arbeidsmarkt. Des te meer in deze crisisperiode, waar heel wat lessen en taken online worden gegeven.

Lees meer