P&V Groep valt drie keer in de prijzen

Gepost in: Voertuig Over P&V

Image of the blog article

Decavi-awards voor onze auto-, motor- én fietsverzekering

Op donderdag 30 april werden voor de 16de keer de Decavi-awards voor niet-levensverzekeringen bekendgemaakt. De P&V Groep viel dit jaar maar liefst drie keer in de prijzen.

De motorverzekering van P&V werd verkozen tot beste motorverzekering van België, de rechtsbijstand auto Artikel 1 van Arces won voor de achtste keer op rij de trofee voor de beste rechtsbijstand auto en én onze gloednieuwe fietsverzekering sleepte de trofee in de wacht voor beste innovatieve verzekering van het jaar.

Raadpleeg het persbericht

De Decavi-awards belonen de beste verzekeringen

Decavi, een organisatie van verzekeringsspecialisten, reikt sinds 2005 jaarlijks trofeeën uit voor niet-levensverzekeringen. Met deze awards beloont een onafhankelijke jury de beste en meest vernieuwende verzekeringen. De P&V Groep sleepte dit jaar maar liefst drie Decavi-awards in de wacht.

De motorverzekering: ruime waarborgen zonder verrassingen

De motorverzekering van P&V staat voor een complete dekking aangepast aan de motor én de levensstijl van de motorrijder en biedt duidelijke waarborgen zonder onaangename verrassingen. De verzekering bestaat in drie verschillende formules en bevat een waarborg BA- en omnium. Extra bescherming voor de bestuurder en rechtsbijstand zijn mogelijk.

De gratis Liberty Rider-app, beschikbaar vanaf juni, zorgt voor meer veiligheid voor de motorrijder. Met de Skipr-app plant hij zijn trajecten en combineert zijn eigen vervoer met het aanbod van gedeeld en openbaar vervoer.

De fietsverzekering: een digitaal en flexibel abonnement

De fietsverzekering biedt u een heel complete bescherming. Raakt uw fiets beschadigd bij een ongeluk(je)? Wordt uw fiets gestolen? Geen nood. U kunt rekenen op de hulp van uw P&V-adviseur en de P&V Bijstand.

P&V Fiets werkt volgens een flexibel online abonnement dat u afsluit samen met uw P&V-adviseur. De betaling gebeurt met uw kredietkaart. Er zijn geen termijnverplichtingen, dat geeft u extra veel vrijheid. Ook de aangifte van een schadegeval doet u zelf volledig digitaal, via een speciale klantenzone. Maar uw P&V-adviseur blijft uiteraard ter beschikking om u te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Omdat we een voortrekker willen zijn op het gebied van preventie en veiligheid, gingen we twee partnerships aan ten voordele van onze klanten. Het eerste met Proviz, leverancier van kledij met hoge zichtbaarheid, het tweede met Hexlox, leverancier van antidiefstal-oplossingen voor fietsonderdelen.

Daarnaast zet P&V zich ook in voor de zachte mobiliteit in België. Daarom verbinden we ons ertoe om een financiële bijdrage te leveren aan verenigingen actief in de zachte mobiliteit, elke keer u gedurende twaalf opeenvolgende maanden geen schade hebt.

8ste Decavi-award op rij voor de rechtsbijstand auto van Arces

Heeft de rechtsbijstand auto van Arces nog een introductie nodig? Al acht jaar op rij, ontvangt Arces een Decavi-award voor de beste rechtsbijstand auto. Dat dankzij haar Artikel 1, de unieke formule die garandeert dat als een andere verzekeraar op de Belgische markt betere voorwaarden biedt, Arces haar voorwaarden aanpast en dezelfde biedt. Daarom is het de beste rechtsbijstand van België. 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in één van deze of andere verzekeringsoplossingen van P&V? Aarzel dan niet om uw P&V-adviseur te contacteren. Hij vertelt u er graag alles over.

Wettelijke bepalingen

We adviseren u kennis te nemen met het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.

 • De contracten voor deze verzekeringen worden afgesloten voor een periode gedefinieerde in de algemene voorwaarden en worden elk jaar stilzwijgend verlengd.  
 • Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving.  
 • De verzekering is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.  
 • Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen.  
 • Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement.  
 • De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn:
  • e-mail: klacht@pv.be.
  • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel
 • U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as.  
 • Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon.  
 • U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.

 

Nieuwe artikels