Wat is een shake-up van uw verzekeringen?

Klant of niet, P&V nodigt u uit voor een 'shake-up' van uw verzekeringspakket. Het doel? Uw verzekeringscontracten ‘wakker schudden’ en indien nodig aanpassen zodat u altijd optimaal beschermd bent. Laten we er samen eens naar kijken! Plan zelf een afspraak in of vraag er één aan.

Waarom kiezen voor een gratis en vrijblijvende shake-up?

Bent u niet onderverzekerd?

Als u bij een schadegeval rekent op een volledige vergoeding, dan bent u maar beter voldoende verzekerd. Een shake-up van uw verzekeringen met uw P&V adviseur leert u of u dekkingen mist.

Bent u niet oververzekerd?

Het heeft geen zin om te veel uit te geven aan verzekeringen die overbodig of dubbel zijn. Dankzij de shake-up met uw P&V-adviseur behoudt u enkel de verzekeringen die u werkelijk nodig hebt en kunt u besparen.

Vragen over uw verzekering?

Wat dekken uw verzekeringen eigenlijk concreet? Maak gebruik van een vrijblijvende shake-up met uw P&V-adviseur om al uw vragen te stellen en uw polissen door te nemen, zelfs als u niet bij P&V verzekerd bent.

 Is uw leven aan het veranderen?

Zijn er veranderingen op komst? Nieuwe auto, nieuw huis, nieuwe hobby's, groeiend gezin, .... Doe een shake-up met uw P&V-adviseur. Hij vertelt u vrijblijvend of u beter uw dekkingen aanpast.

Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n shake-up van uw verzekeringen?

Eén van onze P&V-adviseurs brengt graag, samen met u, uw huidige verzekeringssituatie in kaart en bespreekt daarna de mogelijke optimalisaties. Het advies is volledig gratis en er is geen enkele verplichting. U kiest zelf waar de afspraak doorgaat : op kantoor of via video-call.

Online agenda

Boek nu zelf een afspraak in de agenda van een P&V-adviseur.

Ik plan een afspraak

Contacteer ons

Laat een P&V-adviseur telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.

Een adviseur contacteren

Kans maken op een cadeaubon of een duoticket?

Om u te bedanken voor een volledige shake-up van uw verzekeringen en het afsluiten van één of meer verzekeringscontracten die deel uitmaken van deze actie, biedt P&V u een wedstrijd aan. Hiermee kunt u een cadeaubon of een duoticket voor een pretpark of dierentuin winnen.

Ontdek de wedstrijdreglementen: cadeaubon en duoticket

Waarom kiezen voor een P&V-adviseur?

P&V heeft 160 kantoren en 350 verzekeringsadviseurs over het hele land.

Onze P&V-adviseur neemt de tijd om u te leren kennen en u hebt altijd één vast aanspreekpunt voor al uw verzekeringsvragen.

U mag rekenen op vakkennis en een persoonlijke service bij schadegevallen.

Onze P&V-adviseur kent alle nieuwe producten en promoties die interessant voor u kunnen zijn.

De beste bescherming voor u en uw gezin

Met de verzekeringen van P&V staat u sterker. Of het nu gaat om uw woning, mobiliteit, gezondheid of aansprakelijkheid tegenover derden. Ook vindt u bij ons spaar- en beleggingsmogelijkheden die uw financiële doelen dichterbij brengen. Een P&V-adviseur vertelt er u graag meer over. Plan zelf een afspraak in of vraag er één aan.

Ontdek ons aanbod