Wat is een shake-up van uw verzekeringen?

Klant of niet, P&V nodigt u uit voor een 'shake-up' van uw verzekeringspakket. Het doel? Uw verzekeringscontracten ‘wakker schudden’ en indien nodig aanpassen zodat u altijd optimaal beschermd bent. Laten we er samen eens naar kijken! Plan zelf een afspraak in of vraag er één aan.

Waarom kiezen voor een gratis en vrijblijvende shake-up?

Bent u zeker dat u niet onderverzekerd bent?

Correct verzekerd zijn is noodzakelijk om een volledige vergoeding te ontvangen bij een schadegeval. Na een shake-up door een P&V-adviseur bent u zeker van de juiste dekking! 

Bent u zeker dat u niet oververzekerd bent?

Misschien hebt u overbodige of dubbele verzekeringen. Te veel betalen is nergens voor nodig. Na een gratis en vrijblijvende shake-up weet u zeker dat u niet oververzekerd bent.

Klant of niet, onze P&V-adviseurs zijn er voor u

Eén van onze P&V-adviseurs brengt graag, samen met u, uw huidige verzekeringssituatie in kaart en bespreekt daarna de mogelijke optimalisaties. Het advies is volledig gratis en er is geen enkele verplichting. U kiest zelf waar de afspraak doorgaat : op kantoor of via video-call.

Contacteer ons

Laat een P&V-adviseur telefonisch of via e-mail contact met u opnemen.

Een adviseur contacteren

Online agenda

Boek nu zelf een afspraak in de agenda van een P&V-adviseur.

Ik plan een afspraak

Kans maken op een cadeaubon of een duoticket?

Om u te bedanken voor een volledige shake-up van uw verzekeringen en het afsluiten van één of meer verzekeringscontracten die deel uitmaken van deze actie, biedt P&V u een wedstrijd aan. Hiermee kunt u een cadeaubon of een duoticket voor een pretpark of dierentuin winnen.

Ontdek de wedstrijdreglementen: cadeaubon en duoticket

Waarom kiezen voor een P&V-adviseur?

P&V heeft 160 kantoren en 350 verzekeringsadviseurs over het hele land.

Onze P&V-adviseur neemt de tijd om u te leren kennen en u hebt altijd één vast aanspreekpunt voor al uw verzekeringsvragen.

U mag rekenen op vakkennis en een persoonlijke service bij schadegevallen.

Onze P&V-adviseur kent alle nieuwe producten en promoties die interessant voor u kunnen zijn.

De beste bescherming voor u en uw gezin

Met de verzekeringen van P&V staat u sterker. Of het nu gaat om uw woning, mobiliteit, gezondheid of aansprakelijkheid tegenover derden. Ook vindt u bij ons spaar- en beleggingsmogelijkheden die uw financiële doelen dichterbij brengen. Een P&V-adviseur vertelt er u graag meer over. Plan zelf een afspraak in of vraag er één aan.

Ontdek ons aanbod