Naar content

P&V Verzekeringen - Hamme

Contact

Tweebruggenplein 5, 9220 Hamme

052/52.39.67

info@vpverzekeringen.be

https://www.vpverzekeringen.be

 

Openingsuren

Wij maken graag tijd om naar jou te luisteren, zodat we je de service kunnen bieden die jij van ons verwacht. Daarom werken we alleen op afspraak. Zo zijn wij beter voorbereid, en ben je zeker van dat we je kunnen verder helpen op het moment dat jij kiest.

voormiddag namiddag/avond
Maandag 9:00 - 12:00 op afspraak
Dinsdag 9:00 - 12:00 op afspraak
Woensdag 9:00 - 12:00 op afspraak
Donderdag 9:00 - 12:00 op afspraak
Vrijdag 9:00 - 12:00 op afspraak
Zaterdag op afspraak gesloten
Zondag gesloten gesloten

Ons kantoor

Vertel ons uw plannen, dromen en ambities. Samen bekijken we hoe we ze kunnen realiseren, in alle vertrouwen en met respect. Open, kritisch, vakkundig en onafhankelijk. Dat garanderen we u. Want waar u ook voor gaat, wij gaan met u mee.

Als verzekeringsexpert, specialiseerden we ons in één of meerdere verzekeringsaspecten: auto, brand, gezin-, levens- en beleggingsverzekeringen. Wij evalueren en optimaliseren graag samen met u uw beleggingsportefeuille. Als experts kunnen wij u deskundig adviseren en verzekeren, aande beste voorwaarden.

Verbraecken & Partners wil uw levenslange financiële partner zijn. We hebben alle kennis in huis om particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen te adviseren over verzekeringen en hypotheken. Samen met onze persoonlijke service en menselijke aanpak zorgt onze expertise voor een trouw klantenbestand.

Heeft u een vraag voor ons? Of bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen?
Bezoek dan zeker onze website www.vpverzekeringen.be en contacteer ons snel voor een vrijblijvend bezoek.

Onze medewerkers

Carine De Donder

Verzekeringsspecialist / Schadebeheer - Carine adviseert jou over verzekeringen, (fiscale) spaarplannen en beleggingen. Zij staat in voor het correct opmaken van nieuwe zaken, schadebeheer en de opvolging ervan.
0476/36.78.12
carine@fiscadd.be

Filip Segers

Hypotheekspecialist / Beleggingsadviseur - Filip biedt jou, als hypotheekmakelaar en beleggingsadviseur een ruim aanbod aan, dat hem de garantie geeft dat je de beste oplossing ontvangt.
0476/90.11.93
filip@fiscadd.be

Wettelijke vermeldingen en wet betreffende de bescherming van klokkenluiders