Verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen voor uw mobiliteit

 

Autoverzekering


Is uw auto gloednieuw of tweedehands? Heeft hij een elektrische of een gewone verbrandingsmotor? Het maakt allemaal niet uit. Bij P&V vindt u ongetwijfeld de verzekering die bij u past.

Ontdek onze autoverzekering

Motorverzekering


Nieuw of tweedehands: uw tweewieler geeft u een gevoel van vrijheid. Combineer een motorverzekering met een autoverzekering en geniet tot 70% korting. 

Ontdek onze Motorverzekering

Fietsverzekering


Met een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of ander zacht vervoermiddel verplaatst u zich gezond en snel, zowel in de stad als op het platteland. En goed verzekerd!

Ontdek onze Fietsverzekering

Verzekering zachte mobiliteit


Tijden veranderen, net als mobiliteit. Of u nu carpoolt, gedeelde scooters of het openbaar vervoer gebruikt, u bent altijd goed verzekerd.

Ontdek onze verzekering zachte mobiliteit

Mobilhome verzekering


Waar u ook gaat, reis met een gerust hart. P&V verzekert uw mobilhome in België en de rest van de wereld. 

Ontdek onze mobilhomeverzekering

Verzekeringen voor uw woning en gezin

 

Familiale verzekering


Verzeker u tegen de financiële gevolgen van een ongeluk. Wereldwijd en inclusief rechtsbijstand. De familiale verzekering is onmisbaar voor u en uw gezin.

Ontdek onze Familiale verzekering

Brandverzekering


Uniek bij P&V: na schade aan uw woning kiest u zelf de oplossing. U herstelt de schade zelf en wordt daarvoor vergoed. Of u doet een beroep op een van onze herstellers.

Ontdek onze Brandverzekering

Overlijdensverzekering


Zorg dat uw gezinsleden niet met financiële zorgen te maken krijgen, mocht u iets overkomen. Bepaal zelf het bedrag en de looptijd van uw verzekering.

Ontdek onze Overlijdensverzekering

Rechtsbijstandsverzekering


Ongevallen, misverstanden, geschillen … Bij deze onverwachte gebeurtenissen kan een goede rechtsbijstandsverzekering concrete hulp bieden.

Ontdek onze Rechtsbijstandsverzekering

Bijstandsverzekering


Bescherm uzelf en uw gezin als u op reis bent. En maak u geen zorgen meer over repatriëring of medische kosten in het buitenland. Ook als u zonder auto reist.

Ontdek onze Bijstandsverzekering

Ongevallenverzekering


Een ongelukje in uw vrije tijd? Bescherm uzelf en uw gezin en maak u geen zorgen over de medische kosten of het inkomensverlies.

Ontdek onze Ongevallenverzekering

Verzekeringen bundelen


Met een Ideal Family Plan combineert u uw belangrijkste basisverzekeringen in één plan. Eenvoudig, comfortabel en voordelig.

Ontdek het Ideal Family Plan

Spaar en beleggingsmogelijkheden

 

Pensioensparen


Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Bij P&V vindt u een pensioenspaarformule op uw maat.

Ontdek Pensioensparen

Langetermijnsparen


Met P&V Langetermijnsparen bouwt u een aanvullend pensioenkapitaal op en geniet u vandaag van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt.

Ontdek Langetermijnsparen

Niet-fiscaal sparen & beleggen


Maak uw projecten waar, door via niet-fiscaal sparen geleidelijk een kapitaal op te bouwen. Of door uw bestaand vermogen beter te spreiden, voor een mogelijk hoger rendement.

Ontdek Niet-fiscaal sparen & beleggen

Jeugdsparen


We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities ... Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug.

Ontdek Jeugdsparen

Managed Funds


Op zoek naar hoger rendement? Daar hebt u mogelijk zicht op, op langere termijn, via P&V Managed Funds. Een kwaliteitsvol aanbod aan fondsen, voor elk risicoprofiel.

Ontdek Managed Funds

Ons duurzaamheidsbeleid


P&V is zich bewust van haar maatschappelijke rol als investeerder en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzamer wereldwijd financieel systeem. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat investeringen in bedrijven en sectoren die aandacht besteden aan duurzame ontwikkeling op gebied van ESG (milieu, maatschappij en goed bestuurd) op termijn de beste keuzes zijn.

Ontdek ons duurzaamheidsbeleid