Bescherm uw toekomst en die van uw (klein)kinderen

Pensioensparen

Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Bij P&V vindt u een pensioenspaarformule op uw maat. En u krijgt er een mooi belastingvoordeel bovenop!

Ontdek P&V Pensioensparen

Langetermijnsparen

Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Met P&V Langetermijnsparen bouwt u een aanvullend pensioenkapitaal op en geniet u vandaag van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt .  

Ontdek P&V Langetermijnsparen

Niet-fiscaal sparen & beleggen

Maak uw projecten waar, door via niet-fiscaal sparen geleidelijk een kapitaal op te bouwen. Of door uw bestaand vermogen beter te spreiden, voor een mogelijk hoger rendement.

Ontdek P&V Niet-fiscaal sparen en beleggen

Jeugdsparen

We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities ... Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug.

Ontdek P&V Jeugdsparen

Managed Funds

Op zoek naar hoger rendement? Daar hebt u mogelijk zicht op, op langere termijn, via P&V Managed Funds. Een kwaliteitsvol aanbod aan fondsen, voor elk risicoprofiel.

Ontdek P&V Managed Funds

Ons duurzaamheidsbeleid

P&V is zich bewust van haar maatschappelijke rol als investeerder en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzamer wereldwijd financieel systeem. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat investeringen in bedrijven en sectoren die aandacht besteden aan duurzame ontwikkeling op gebied van ESG (milieu, maatschappij en goed bestuurd) op termijn de beste keuzes zijn.

Ontdek ons duurzaamheidsbeleid