Verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen voor uw mobiliteit

 

Autoverzekering


Verplichte verzekering

Is uw auto gloednieuw of tweedehands? Heeft hij een elektrische of een gewone verbrandingsmotor? Het maakt allemaal niet uit. Bij P&V vindt u ongetwijfeld de verzekering die bij u past.

Ontdek onze autoverzekering

Motorverzekering


Verplichte verzekering

Nieuw of tweedehands: uw tweewieler geeft u een gevoel van vrijheid. Combineer een motorverzekering met een autoverzekering en geniet tot 70% korting. 

Ontdek onze Motorverzekering

Fietsverzekering


Met een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of ander zacht vervoermiddel verplaatst u zich gezond en snel, zowel in de stad als op het platteland. En goed verzekerd!

Ontdek onze Fietsverzekering

Verzekering zachte mobiliteit


Tijden veranderen, net als mobiliteit. Of u nu carpoolt, gedeelde scooters of het openbaar vervoer gebruikt, u bent altijd goed verzekerd.

Ontdek onze verzekering zachte mobiliteit

Mobilhome verzekering


Verplichte verzekering

Waar u ook gaat, reis met een gerust hart. P&V verzekert uw mobilhome in België en de rest van de wereld. 

Ontdek onze mobilhomeverzekering

Autoverzekering voor jongeren


Verplichte verzekering

De verzekering voor jonge bestuurders van P&V biedt je een aantal heel concrete voordelen, zoals: korting op je verzekeringspremie, je bonus-malus die 2x sneller daalt (en dus ook je premie) en een gratis Bob-waarborg

Ontdek onze autoverzekering voor jongeren

Verzekeringen voor uw woning en gezin

 

Familiale verzekering


Verzeker u tegen de financiële gevolgen van een ongeluk. Wereldwijd en inclusief rechtsbijstand. De familiale verzekering is onmisbaar voor u en uw gezin.

Ontdek onze familiale verzekering

Brandverzekering


Uniek bij P&V: na schade aan uw woning kiest u zelf de oplossing. U herstelt de schade zelf en wordt daarvoor vergoed. Of u doet een beroep op een van onze herstellers.

Ontdek onze brandverzekering

Overlijdensverzekering


Zorg dat uw gezinsleden niet met financiële zorgen te maken krijgen, mocht u iets overkomen. Bepaal zelf het bedrag en de looptijd van uw verzekering.

Ontdek onze overlijdensverzekering

Rechtsbijstandsverzekering


Ongevallen, misverstanden, geschillen … Bij deze onverwachte gebeurtenissen kan een goede rechtsbijstandsverzekering concrete hulp bieden.

Ontdek onze rechtsbijstandsverzekering

Ongevallenverzekering


Een ongelukje in uw vrije tijd? Bescherm uzelf en uw gezin en maak u geen zorgen over de medische kosten of het inkomensverlies.

Ontdek onze ongevallenverzekering

Meerdere verzekeringen afsluiten bij P&V


U verzekert uw woning, uw auto en uw burgerlijke aansprakelijkheid bij P&V? Vanaf twee contracten geniet u gratis van de mooie verzekeringsvoordelen van het P&V Family Plan.

Ontdek uw voordelen

Spaar en beleggingsmogelijkheden

 

Pensioensparen


Uw wettelijk pensioen volstaat niet om uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat. Begin daarom nu al te sparen voor een comfortabele oude dag! Bij P&V vindt u een pensioenspaarformule op uw maat.

Ontdek pensioensparen

Langetermijnsparen


Met P&V Langetermijnsparen bouwt u een aanvullend pensioenkapitaal op en geniet u vandaag van een belastingvoordeel dat u kunt combineren met de belastingvermindering die u voor uw pensioensparen krijgt.

Ontdek langetermijnsparen

Niet-fiscaal sparen & beleggen
 

Maak uw projecten waar, door via niet-fiscaal sparen geleidelijk een kapitaal op te bouwen. Of door uw bestaand vermogen beter te spreiden, voor een mogelijk hoger rendement.

Ontdek niet-fiscaal sparen & beleggen

P&V Fondsen


Op zoek naar hoger rendement? Daar hebt u mogelijk zicht op, op langere termijn, via P&V Funds. Een kwaliteitsvol aanbod aan fondsen, voor elk risicoprofiel.

Ontdek P&V Fondsen

Ons duurzaamheidsbeleid


P&V is zich bewust van haar maatschappelijke rol als investeerder en wil bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzamer wereldwijd financieel systeem. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat investeringen in bedrijven en sectoren die aandacht besteden aan duurzame ontwikkeling op gebied van ESG (milieu, maatschappij en goed bestuurd) op termijn de beste keuzes zijn.

Ontdek ons duurzaamheidsbeleid

Jeugdsparen *


* Voor dit product worden geen nieuwe contracten meer afgesloten. Bekijk de alternatieven hierboven.

We willen allemaal het beste voor onze (klein)kinderen en dromen mee over hun toekomst, hun studies, hun ambities ... Om hen te helpen deze dromen waar te maken, geeft u hen best nu al een duwtje in de rug.

Ontdek Jeugdsparen

Test onze spaarsimulator!


Recent gaan tanken of uw energiefactuur ontvangen? Dan hebt u het vast gemerkt: het leven is duurder geworden. Maar wat is het effect van deze prijsstijging op uw spaargeld? De P&V-spaarsimulator helpt u om dit snel en eenvoudig te berekenen en toont meteen wat een hoger rendement met uw spaargeld kan doen.

Wat brengt mijn spaargeld op?

Bereken het hier

Ik kan maandelijks
sparen
en beschik over een startbedrag
van
.
Wat is de waarde van mijn spaargeld
na
op een spaarrekening met een
rendement van % ?
Toon resultaat
%
Met inflatie Zonder inflatie

De grafiek met inflatie houdt rekening met een inflatie van 2,62% (Gemiddelde inflatie België per jaar 2014-2023; Bron: inflation.eu op 15/01/2024). 

Bovenstaande simulator heeft enkel tot doel om u de impact duidelijk te maken van tijd, rendement en inflatie op een belegging en/of spaarplan. Dit is geen beleggingsadvies over een financieel product. We raden u ten stelligste aan om, vooraleer een beleggingsproduct te onderschrijven, steeds de wettelijke en andere informatiedocumenten te raadplegen . En in het bijzonder na te gaan wat de risico’s, kosten en taksen zijn die bij elk financieel instrument horen. Bij beleggen gaan risico en rendement hand in hand. Hoe hoger het risico, hoe groter het potentieel rendement, maar ook hoe groter de kans dat u (een deel) van uw geïnvesteerd kapitaal kunt verliezen.

Voorzichtig, evenwichtig of dynamisch: wat is de ideale workout voor uw spaargeld? 

Ontdek hierboven onze verschillende spaarverzekeringen of praat erover met uw P&V-adviseur, hij of zij stippelt met plezier een realistisch spaarplan voor u uit.

Contacteer een P&V-adviseur