Bescherm uw belangen met de rechtsbijstand van Arces


Elk jaar worden in België wel een miljoen conflicten voor de rechtbank uitgevochten. Jammer genoeg kan het ook u overkomen. Denk bijvoorbeeld aan: 

 • Een stuk van de kroonlijst van uw huis breekt af en verwondt een voorbijganger die een klacht tegen u indient. U wordt vervolgd voor slagen en verwondingen. 
 • U koopt een tweedehandswagen, maar slechts twee weken later geeft die de geest. Helaas weigert uw garage de garantie te activeren.
 • U laat schilderwerken in uw huis uitvoeren, maar de factuur valt een pak hoger uit dan de offerte.

In zo’n geval rekent u maar beter op een rechtsbijstandsverzekeraar die uw belangen verdedigt en u  bijstaat met juridische bijstand en concrete hulp. P&V rekent voor haar rechtsbijstand op Arces, de onafhankelijke specialist in rechtsbijstand.    

Contacteer mij voor een gratis en vrijblijvende offerte.


IK BEN AL KLANT

Ik ben nog geen klant

Hoe beschermt de rechtsbijstand u? 


Bij een conflict kunt u de juridische bijstand van een onafhankelijke rechtsbijstandsspecialist heel goed gebruiken. Arces is al meer dan 25 jaar expert in rechtsbijstand en behandelt jaarlijks meer dan 25 000 schadedossiers beheerd door een 40-tal medewerkers, allen deskundigen in hun domein. 

De verdediging van uw rechten

Bij een conflict probeert Arces het geschil eerst op te lossen zonder tussenkomst van een advocaat of het gerecht zodat u snel verder geholpen wordt. Is een minnelijke schikking niet mogelijk en dient een juridische procedure te worden opgestart? Dan zorgt de rechtsbijstand voor administratieve en juridische bijstand. Uw gerechtskosten, de lonen van de experts en het ereloon van uw advocaat naar keuze worden betaald.

Snelle behandeling van uw aanvraag

Elke binnenkomende aanvraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. De doelstelling : u op korte termijn kwaliteitsoplossingen aanbieden die getuigen van gezond verstand en pragmatisme. 

Artikel 1: de beste waarborgen op de markt

De rechtsbijstandsverzekeringen met het label Artikel 1 garanderen u de beste waarborgen. Vindt u op de Belgische markt een andere rechtsbijstandsverzekeraar die u bij de afhandeling van uw schadegeval betere voorwaarden bij tussenkomst biedt, dan kent Arces u dezelfde voorwaarden toe. 

Transparantie

Uw P&V-adviseur kan de evolutie van uw dossier online volgen, en dat 24 uur per dag. 

Een vraag of opmerking? Neem dan contact op met een P&V-adviseur.

 

Welke rechtsbijstand hebt u nodig ? 

Voor uw wagen

Bijvoorbeeld. U bent het slachtoffer van een verkeersongeval, maar de tegenpartij betwist zijn aansprakelijkheid. 

Goed om weten: De rechtsbijstand auto Artikel 1 is al 9 jaar op rij winnaar van de Decavi-trofee voor beste rechtsbijstand auto. 

Voor uw woning

Stel dat uw huis beschadigd raakt door verbouwingswerken bij uw buren en niemand wil u voor de schade vergoeden.

Goed om weten: Ook voor uw woning kunt u kiezen voor de beste waarborgen met Artikel 1. 

Voor uw privéleven

U bent aan het joggen als u plotseling gebeten wordt door een loslopende hond. Zijn baasje zegt dat het uw eigen schuld is.

Goed om weten: U kunt kiezen voor een formule met fiscaal voordeel tot 124 euro per jaar. 


Meer weten?


Contacteer uw P&V-adviseur om samen te bekijken welke rechtsbijstand het beste past bij uw persoonlijke situatie. 

Wettelijke bepalingen
 

 • Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. 
 • Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria.
 • Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving. 
 • De verzekering Rechtsbijstand is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van de informatiedocumenten van deze producten en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon. 
 • Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen. 
 • Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement.  De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn: 
  • e-mail: klacht@pv.be.
  • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel
 • U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as.
 • Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon
 • U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.


Uitsluitingen en beperkingen


In het kader van de Rechtsbijstand van Arces, gelieve alle betreffende IPID fiches raaplegen