De verzekering voor ál uw verplaatsingen

Vandaag zijn er heel wat diverse mobiliteitsoplossingen mogelijk. Denk aan fietsen (klassieke en elektrische), eenwielers, hoverboards, elektrische steps, … vaak in combinatie met het openbaar vervoer.

P&V wil de beste partner zijn voor al uw verplaatsingen, met oplossingen aangepast aan uw situatie. Met duidelijke garanties, zonder verrassingen. Zo kunt u veilig alle nieuwe transportmiddelen gebruiken.

Een optimale dekking voor al uw verplaatsingen

Te voet, met het openbaar vervoer, de fiets of de step

Fietst u regelmatig? Dan weet u dat een ongelukje snel gebeurd is. Stel dat u bijvoorbeeld tegen een voetganger rijdt die licht gewond raakt. Hoe gaat u zijn schade vergoeden? Of u glijdt zelf uit bij het uitstappen van de tram en breekt uw arm. Wie zal úw medische kosten betalen? 

De verschillende oplossingen van P&V

De familiale verzekering (BA Gezin) vergoedt de schade die u, of iemand van uw gezin, per ongeluk toebrengt aan anderen. Zoals bijvoorbeeld de voetganger die u per ongeluk met uw fiets aanrijdt.

En wat met uw gebroken arm? Bij een ongeval dat zich voordoet in uw privéleven, betaalt de verzekering P&V Ongevallen privéleven de medische kosten die uw ziekenfonds niet terugbetaalt. Ook als er geen wettelijke tussenkomst voorzien is. Daarnaast krijgt u een vergoeding bij blijvende ongeschiktheid én kunt u kiezen voor een vergoeding als u tijdelijk ongeschikt bent.

Jammer genoeg ontstaan er na een ongeval soms geschillen. In zo’n geval kunt u een beroep doen op de rechtsbijstandsverzekering om uw belangen te verdedigen tot in de rechtbank als het moet.

U verplaatst zich met een gedeelde auto of scooter?

U maakt af en toe gebruik van een Poppy, Cambio, Lime of Scooty. Maar wat als u een ongeval in fout hebt? Geen paniek. U bent beschermd door de verzekering van de deelauto of scooter.

Wilt u zich ook beschermen tegen de financiële gevolgen van een ongeval, stel dat u na een ongeval een hele tijd buiten strijd bent, denk dan aan een verzekering P&V Ongevallen privéleven. Die zorgt dan voor een vergoeding. En komt het tot een geschil na uw ongeval? Doe dan een beroep op de rechtsbijstandsverzekering van P&V. Die verdedigt uw belangen, tot in de rechtbank als het moet.

Een vraag of opmerking? Neem dan contact op met een P&V-adviseur.