Klanten - Auto 21

Ontdek onze uitzonderlijke voorwaarden voor uw auto ... en voor uzelf!


Kruip dit jaar goed beschermd en met een gerust hart achter het stuur. Sluit tot 30 april 2021 een van onze drie omniumformules af en krijg de bestuurdersverzekering + de ongevallen- en pechbijstand gratis gedurende één jaar. Lees onze voorwaarden.

Uw P&V-adviseur vertelt u graag meer over dit aanbod. Geïnteresseerd? Vul dit formulier in en hij neemt snel contact met u op.

 
Te identificeren tekst CAPTCHA verversen

Tot 30 april 2021 krijgt u deze drie dekkingen gedurende 12 maanden van ons cadeau.

 

Bestuurdersverzekering

Na een ongeval zijn uw medische, heelkundige en farmaceutische kosten gedekt, inclusief uw revalidatie- en prothesekosten. Bij (tijdelijke of blijvende) gedeeltelijke en volledige arbeidsongeschiktheid krijgt u een vergoeding voor uw verlies aan inkomsten. En bij overlijden dekt deze verzekering de begrafeniskosten.

 

Bijstand bij ongevallen

Stel: U hebt een ongeval (in fout of in recht) in een van de landen die op uw groene kaart staan. Uw voertuig is onbruikbaar en u kunt niet verder rijden. Reken dan op de Bijstand bij Ongevallen van P&V, 24 uur per dag en 7 dagen per week, in België en in het buitenland.

 

Pechbijstand

Motorpech of een lekke band? Verkeerde brandstof getankt? Onze Pechbijstand helpt u meteen uit de nood, 24 uur per dag en 7 dagen per week, in België en elk land vermeld op uw groene kaart.