Ontdek de weCover app
 

Altijd al gedroomd van een copiloot waarop u dag en nacht kunt rekenen, die inzicht geeft in uw rijgedrag en toont hoe het nog veiliger kan? En die u regelmatig beloont met een leuk geschenk?

Dan is weCover precies wat u zoekt, want met deze app wordt u een expert in veilig rijden en beleeft u plezier aan elke rit! De weCover app is helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen. U hoeft geen contract af te sluiten en er is geen leeftijdslimiet. weCover biedt u een heleboel diensten en voordelen die regelmatig worden verbeterd.

Ontdek alle voordelen van de weCover app in deze video

Zes goede redenen om weCover te gebruiken

Verbeter uw rijstijl, elke dag

Registreer uw ritten manueel via de app en verneem hoe u versnelt, hoe u remt, hoe u bochten neemt, wat uw gemiddelde snelheid is en of u de snelheidsbeperkingen naleeft. Eenmaal aangekomen op uw bestemming krijgt u uw rijscore.

Ontdek hoe uw rijgedrag evolueert doorheen de tijd

Raadpleeg uw rijstatistieken en verbeter uw rijstijl bij elke rit. Zo draagt u uw steentje bij tot een veiliger verkeer.

 

Meet u met andere bestuurders van de community

Meet u met andere bestuurders van de weCover-community in de vele uitdagingen en wedstrijden die u via de app worden aangeboden. En maak kans op allerlei leuke geschenken.

Verdien badges door veilig te rijden

Door verantwoord te rijden, ontgrendelt u allerlei badges.

Krijg onmiddellijk toegang tot bijstandsdiensten

Autopech, een ongeval in binnen- of buitenland? weCover laat u niet in de kou staan. Via de app kunt u meteen contact opnemen met de P&V Bijstand, die u lokaliseert en samen met u bepaalt welke hulp er nodig is.

Extra diensten en voordelen

 • Maandelijks persoonlijk advies om uw rijgedrag bij te sturen en voorzichtig te blijven op de weg.
 • De mogelijkheid om uw vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van de community. Want met hoe meer we zijn, hoe veiliger onze wegen!

 

Hoe werkt het?

 

1. Download gratis de weCover app in de Apple Store of Google Play Store.

Image result for download on the app store        Image result for download on the app store

2. Maak uw profiel aan en kies P&V als partner
 

3.  Schrijf u in voor onze zomerwedstrijd weCover Summer Challenge via de Wedstrijd tab in uw app, leid uw team naar de overwinning en win veel prijzen!

 

Zorg er altijd voor dat u de opname van uw rit start voordat u vertrekt. 

 

Profiteer van een premiekorting


U combineert de weCover app met een contract P&V Auto en u installeert ook een weCover box in uw auto? Dan profiteert u niet alleen van alle voordelen van uw autoverzekering, maar u krijgt ook de mogelijkheid om uw voertuig in real time te lokaliseren en… een mooie korting op uw premie Burgerlijke aansprakelijkheid en Materiële schade 

 • 25% korting als u jonger bent dan 26 jaar en een bonus-malusvoordeel hebt;
 • 5% korting als u ouder bent dan 26 jaar.

Een vraag of opmerking? Neem dan contact op met uw P&V-adviseur.

Tip

Wij raden u ten zeerste aan het informatiedocument te lezen dat betrekking heeft op het product van de oplossing die bij u past en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze verzekering en die beschikbaar zijn op deze site of bij uw verzekeringstussenpersoon.

Wettelijke bepalingen
 

 • Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.  
 • Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria
 • Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving.  
 • De verzekering P&V Auto is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.  
 • Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen.  
 • Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement.  
 • De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van Vivium zijn:
  • e-mail: klacht@pv.be.
  • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel
 • U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as.  
 • Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon.  
 • U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.