Breng het terug in topvorm bij P&V!


Blijven bewegen en sporten. In deze tijden meer dan ooit een goede raad voor uw gezondheid. Maar wist u dat een energieboost ook goed is voor uw spaargeld? Want centen op een boekje brengen nog amper iets op. En door de inflatie wordt uw geld zelfs minder waard! 

Hebt u spaargeld dat u graag in beweging zet? Bent u geïnteresseerd in een dynamisch rendement maar zijn bitcoins een brug te ver? Ga aan de slag met onze simulator en ontdek de impact van inflatie, rendement en tijd op uw spaargeld! 

Bekijk samen met een P&V-adviseur hoe u mogelijk meer uit uw spaargeld haalt, volgens uw eigen situatie en wensen.

Contacteer uw P&V-adviseur
 

PLAN EEN GESPREK MET EEN P&V-ADVISEUR

Wat brengt mijn spaargeld op?

Bereken het hier

Ik kan maandelijks
sparen
en beschik over een startbedrag
van
.
Wat is de waarde van mijn spaargeld
na
op een spaarrekening met een
rendement van % ?
Toon resultaat
%
Met inflatie Zonder inflatie

De grafiek met inflatie houdt rekening met een inflatie van 2,62% (Gemiddelde inflatie België per jaar 2014-2023; Bron: inflation.eu op 15/01/2024). 

Bovenstaande simulator heeft enkel tot doel om u de impact duidelijk te maken van tijd, rendement en inflatie op een belegging en/of spaarplan. Dit is geen beleggingsadvies over een financieel product. We raden u ten stelligste aan om, vooraleer een beleggingsproduct te onderschrijven, steeds de wettelijke en andere informatiedocumenten te raadplegen . En in het bijzonder na te gaan wat de risico’s, kosten en taksen zijn die bij elk financieel instrument horen. Bij beleggen gaan risico en rendement hand in hand. Hoe hoger het risico, hoe groter het potentieel rendement, maar ook hoe groter de kans dat u (een deel) van uw geïnvesteerd kapitaal kunt verliezen.

Kies de work-out voor uw spaargeld waar u zich goed bij voelt

 

In de beurs investeren zonder expert te zijn

Kiest u voor fondsen, dan worden die actief door specialisten beheerd, zodat u die niet moet opvolgen. Onze experts reageren onmiddellijk en gepast op beurstendensen.

Risicospreiding

Naargelang uw voorkeur spaart of belegt u zowel in een oplossing met een gewaarborgd rendement (tak 21) of in fondsen, zonder gegarandeerd rendement (tak 23).

Uw spaargeld blijft beschikbaar

U kunt op elk moment (een deel van) uw spaarreserve opvragen. Op het gedeelte dat u in tak 23 investeert, zijn er geen uitstapkosten vanaf het vierde jaar. Op het gedeelte in tak 21 zijn er geen uitstapkosten op de einddatum van het contract.

Ontvang een cadeaubon tot 250 euro*


Sparen en beleggen doet u voor een potentieel hoger rendement op langere termijn. En toch kunt u nu al genieten. Want kiest u tussen 3 mei en 31 augustus 2021 voor een spaar- en beleggingsplan op uw maat en voldoet u aan de onderstaande actievoorwaarden? Dan ontvangt u een digitale cadeaubon van Kadonation. Zo verhoogt u nu al uw koopkracht.

Vraag nu een gesprek aan bij een P&V-adviseur


Ik ben nog geen klant   Ik ben al klant

* Belangrijk: deze actie kan vervroegd worden afgesloten. Alle voorwaarden staan beschreven in het actiereglement.

Neem zeker ook een kijkje bij niet-fiscaal sparen en beleggen. Alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren we u kennis te nemen van de informatiedocumenten van dit product, het beheersreglement en de algemene voorwaarden.

Enkele interessante weetjes

 


 

Spreek er over met een P&V-adviseur


Samen bekijken jullie hoe u mogelijk meer uit uw spaargeld haalt, volgens uw eigen situatie en wensen.