Breng uw spaargeld terug in topvorm, samen met een P&V-adviseur

Hebt u wat spaargeld over dat u graag in beweging zet, voor een potentieel hoger rendement op langere termijn? Bekijk dan samen met een P&V-adviseur welke fitnesskuur we voor uw spaargeld in petto hebben.

Kiest u voor 31 augustus 2021 voor een spaar- en beleggingsplan op uw maat en voldoet u aan deze actievoorwaarden? Dan ontvangt u een digitale cadeaubon van Kadonation.

Vul dit formulier in en een P&V-adviseur neemt snel contact met u op.

(optioneel)
 
Deze gegevens zullen worden gebruikt om onze adviseurs in staat te stellen contact met u op te nemen om uw verzekeringsbehoeften te beoordelen.
Wij verbinden ons ertoe om uw persoonsgegevens te verwerken overeenkomstig de geldende privacywetgeving. Meer informatie op onze website.
 
 

Kies een spaaroplossing waarbij u zich goed voelt

 

In de beurs investeren zonder expert te zijn

Kiest u voor fondsen, dan worden die actief door specialisten beheerd, zodat u die niet moet opvolgen. Onze experts reageren onmiddellijk en gepast op beurstendensen.

Risicospreiding

Naargelang uw voorkeur spaart of belegt u zowel in een oplossing met een gewaarborgd rendement (tak 21) of in fondsen, zonder gegarandeerd rendement (tak 23).

Uw spaargeld blijft beschikbaar

U kunt op elk moment (een deel van) uw spaarreserve opvragen. Op het gedeelte dat u in tak 23 investeert, zijn er geen uitstapkosten vanaf het vierde jaar. Op het gedeelte in tak 21 zijn er geen uitstapkosten op de einddatum van het contract.