Bent u nog goed verzekerd?

Gepost in: Life Familie Woning

Image of the blog article

Stem uw verzekeringen af op uw behoeften van vandaag

Heel wat mensen onderschatten hoeveel ze uitgeven aan verzekeringen. Sommigen stapelen de contracten op zonder dat ze daarom ook echt beter beschermd zijn. Onze persoonlijke en familiale situatie evolueert echter snel. Hoe zit het eigenlijk bij u: bent u vandaag correct verzekerd, niet te veel en niet te weinig? Is uw gezin goed beschermd? Hebt u er bijvoorbeeld aan gedacht uw brandverzekering te laten aanpassen na de renovatie van uw woning? En hoe denkt u uw droomreis te financieren?

Bent u zeker dat u goed verzekerd bent?

Dit najaar helpt P&V u om de juiste vragen te stellen over uw verzekeringen op check.pv.be. Blader door de verschillende themapagina’s en ontdek de vele verzekeringstips in onze blog. U herkent een van de situaties en bent niet helemaal zeker of u wel de juiste dekking hebt? Maak dan een afspraak met uw P&V-adviseur, in zijn kantoor of bij u thuis. Helemaal gratis en vrijblijvend.

Ik heb een gratis check-up van mijn verzekeringen gepland met mijn adviseur, maar wat dan?

Na een interactief vraag-en-antwoordgesprek krijgt u op basis van uw resultaten persoonlijke tips waarmee u uw verzekeringsportefeuille helemaal op punt kunt stellen. Uw adviseur zal al uw polissen onder de loep nemen en checken of ze nog nodig zijn in uw huidige situatie. Zo voorkomt u dubbele dekkingen of onderverzekering. U zit met vragen over bepaalde verzekeringen? Dan is dit het ideale moment om ze op te helderen.

Doe nu de check …

en ontdek of u goed verzekerd bent.

Ik ben klant - Maak een afspraak

Ik ben geen klant - Maak een afspraak

Nieuwe artikels