Ontdek welke rechtsbijstand het beste past bij uw noden


Wilt u niet langer nodeloos tijd, geld en energie verliezen bij onverwachte conflicten? Wilt u kunnen rekenen op een onafhankelijke specialist die uw rechten en uw belangen verdedigt? En wilt u ontdekken welke formule de beste bescherming biedt voor u (en uw gezin)? 
 

Vul dan dit formulier in en een P&V-adviseur neemt snel contact met u op.

 
Deze gegevens zullen worden gebruikt om onze agenten in staat te stellen contact met u op te nemen om uw verzekeringsbehoeften te beoordelen.
Wij verbinden ons ertoe om uw persoonsgegevens te verwerken overeenkomstig de geldende privacywetgeving. Meer informatie op onze website.
 
 

De verdediging van uw rechten en belangen

Arces probeert eerst het conflict op te lossen zonder tussenkomst van een advocaat of het gerecht zodat u snel verder geholpen wordt.

80% van de conflicten in der minne geregeld

Meer dan 3 op 4 geschillen wordt in der minne geregeld, zonder tussenkomst van de rechtbank. Zo bent u snel verder geholpen.  

Een advocaat naar keuze

Is een minnelijke schikking niet mogelijk en dient een juridische procedure te worden opgestart? Dan zorgt de rechtsbijstand voor juridische bijstand. Uw gerechtskosten en het ereloon van uw advocaat naar keuze worden betaald.

Keuze uit verschillende formules

Basisbescherming of maximale dekking ? Een enkele waarborg of een pakket met zowel rechtsbijstand auto, huis en privéleven? U kiest.  

Fiscaal voordeel mogelijk

De Safety All in Life Plus, de maximale rechtsbijstandsverzekering voor uw privéleven, biedt u een fiscaal voordeel tot 124 euro per jaar, elk jaar opnieuw. 

Al 9 jaar op rij een Decavi-trofee voor rechtsbijstand auto

De rechtsbijstand auto Artikel 1 van Arces wint al sinds 2013 de Decavi-trofee voor beste Belgische rechtsbijstand auto.