P&V partner met Yescapa

Gepost in: Voertuig Vakantie

Image of the blog article

Compleet nieuwe verzekeringsoplossing voor mobilhomes in België

Vrijetijdsvoertuigen doen het goed in België, almaar meer mensen trekken erop uit met een mobilhome of camper tijdens de vakantie of een verlengd weekend. Dat blijkt ook uit het aantal inschrijvingen, die in 2018 met 21,7% zijn gestegen. Een camper wordt echter gemiddeld slechts 70 dagen per jaar gebruikt. De rest van het jaar blijft hij op stal maar kost de eigenaar wel nog altijd geld, onder andere voor onderhoud en verzekeringen.

Compleet nieuwe verzekeringsoplossing

De verzekeringswaarborgen van een vrijetijdsvoertuig gelden meestal niet bij verhuur tussen particulieren. P&V speelde daarop in en sloeg de handen in elkaar met Yescapa, een platform voor de particuliere verhuur van campers, omgebouwde bestelwagens en vans dat al in zes Europese landen actief is. Het resultaat? Een compleet nieuwe verzekeringsoplossing voor België.

Een volledige dekking en heel wat bijbehorende diensten

Bij de huur van een vrijetijdsvoertuig via Yescapa bent u als chauffeur verzekerd bij schade, ongeacht of u in fout bent of niet. Zijn inbegrepen in deze dekking: diefstal, brand en glasbreuk. Daarnaast mag u ook rekenen op een complete bijstand bij autopech of een ongeval en dit in heel Europa.

Via dit systeem voor verhuur tussen particulieren speelt het platform in op de behoeften van zowel de eigenaars van campers als kandidaat-reizigers, en dat op een volkomen veilige manier inclusief een heleboel diensten. De documenten van elk voertuig controleren, een advertentie voor de verhuur online zetten, een verzekeringsattest voor de huurder opstellen ... het zijn maar enkele van de diensten die Yescapa in samenwerking met P&V voorstelt.

Nieuwe artikels