P&V, trotse sponsor van Le Beau Vélo de RAVeL

Gepost in: Fiets

Image of the blog article

P&V, trotse sponsor van Le Beau Vélo de RAVeL

Zin om deze zomer met uw gezin of vrienden Wallonië te ontdekken op de fiets? Ontdek de acht nieuwe zalige ritten van Le Beau Vélo de RAVeL 2024, powered by P&V!

Wat is Le Beau Vélo de RAVeL?

Le Beau Vélo de RAVeL is een evenement dat zo’n 20 jaar geleden voor de eerste keer werd georganiseerd door een journalist van de RTBF en ondertussen in Wallonië geweldig populair is geworden bij gezinnen en liefhebbers van het stalen ros. De hele zomer lang halen elke zaterdag dan ook meer dan 5.000 deelnemers hun fiets van stal voor dit evenement en van elke rit wordt verslag uitgebracht op Franstalige radio en televisie.

Maar waarom RAVeL? RAVeL staat voor ‘Réseau Autonome des Voies Lentes’, een autonoom netwerk van trage wegen doorheen het Waalse landschap. Denk hierbij aan fietspaden voor zachte mobiliteit langs kanalen, jaagwegen of in oude spoorwegbeddingen.

Op het programma van Le Beau Vélo de RAVeL 2024: acht zalige ritten die u tussen 6 juli en 24 augustus kunt rijden in Luik, Namen, Luxemburg, en Henegouwen.

P&V opnieuw op de afspraak

Steeds meer mensen nemen spontaan de fiets, en daar zijn wij heel blij mee. Boodschappen doen, de (klein)kinderen naar school brengen, woon-werkverplaatsingen of gewoon voor de sport: de (elektrische of gewone) fiets wordt almaar belangrijker in onze mobiliteit. En bij P&V rijden we graag een keertje met u mee…

Daarom zetten we net als vorig jaar onze schouders onder Le Beau Vélo de RAVeL, als hoofdsponsor en enige verzekeraar. P&V zal aanwezig zijn op elk van de acht ritten van Le Beau Vélo de RAVeL, en dit met een stand in het startdorp. Meer informatie hierover vindt u terug op onze facebookpagina, waar we trouwens de hele zomer lang berichten, filmpjes en foto’s over dit evenement zullen posten.

(Her)ontdek Wallonië op de fiets en geniet van de randanimatie van P&V

Zin in een fietstochtje deze zomer? Alleen, met vrienden, familie of collega’s? Neem dan gratis deel aan een of meerdere ritten van Le Beau Vélo de RAVeL.

Alle praktische informatie voor elke rit (vertrekuur, parking, verloop van de dag, animatie na de rit...) is beschikbaar op de website Beau Vélo de RAVeL en op de Facebookpagina (allebei in het Frans).

En kom zeker onze mechanische stier uitproberen, een attractie die u een kick zal geven. In En in onze photobooth kunt u terecht voor een mooi souvenir aan deze gezinsuitstap, en misschien wint u zelfs een geschenk in de kleuren van P&V.

Na elke rit, aan het einde van de dag, geven diverse artiesten een (gratis) liveconcert op het podium in het startdorp.

De zomeretappes van Le Beau Vélo de RAVeL 2024

Deze zomer stellen we u de volgende acht ritten voor:

  • Zaterdag 06 juli: Flobecq
  • Zaterdag 13 juli: Saint-Vith
  • Zaterdag 20 juli: Châtelet
  • Zaterdag 27 juli: Houyet
  • Zaterdag 03 augustus: Spa-Francorchamps
  • Zaterdag 10 augustus: Gerpinnes
  • Zaterdag 17 augustus: Welkenraedt
  • Zaterdag 24 augustus: Libramont

Elke rit is 30 à 35 kilometer lang, volledig verkeersvrij en iedereen fietst op eigen tempo.

Zo ziet een typische dag van Le Beau Vélo de RAVeL eruit

- 08:30 - 13:00: Welkom van de deelnemers en brunch

- 10u: Opening van de stands, inclusief de P&V stand, en activiteiten

- 13u00: Vertrek van de fietsers en live uitzending van de rit op Vivacité

- 14.15 - 14.45 uur: verfrissingsstop

- 15.45 - 18.30 uur: gratis live concerts

Veiligheid en gemoedsrust op de weg met de fietsverzekering van P&V

Wij willen u en uw fiets zo goed mogelijk beschermen door samen uw omgeving zo fietsproof te maken. Daarom bieden we u een complete en efficiënte fietsverzekering, die na een ongeval de schade aan uw fiets dekt, zelfs als u in fout bent. Ook verzekerd: diefstal van uw fiets en schade door vandalisme of natuurrampen. De verzekering P&V Fiets biedt bovendien pechverhelping en bijstand. Dus wat er ook gebeurt, u komt altijd op uw bestemming aan. U kunt uw fietsverzekering zelf nog verder aanvullen met allerlei interessante opties, zoals een dekking bij lichamelijke schade door een (onge)val of rechtsbijstand.

Interesse? Bereken hier uw premie.

 

Dit document is een reclamedocument met daarin algemene informatie over de verzekering P&V Fiets ontwikkeld door P&V, een merk van P&V Verzekeringen, en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op deze verzekering zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met de verzekerde risico’s van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden en de informatiefiche aandachtig te lezen vóór de onderschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.pv.be of op eenvoudig verzoek bij een P&V-adviseur. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één maand met stilzwijgende verlenging.

Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een P&V–adviseur, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij/Zij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de dienst Klachtenmanagement van P&V die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Deze dienst zal de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt contact opnemen per post (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), via e–mail (klacht@pv.be) of telefonisch (02/250.90.60). Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, dan kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02/547.58.71 of via e–mail (info@ombudsman-insurance.be) (www.ombudsman-insurance.be).

Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen.

Voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte neemt u best contact op met een van onze adviseurs. U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.

 

Nieuwe artikels