Ik wil een nieuw schadegeval aangeven

Voor een vlotte schaderegeling bezorgt u P&V zo snel mogelijk alle informatie over de omstandigheden van het schadegeval, de betrokken partijen, de eventuele slachtoffers en de beschadigde voorwerpen.

U heeft een ongeluk gehad met een derde en u heeft een aanrijdingsformulier ingevuld?

1. Vul het Europees aanrijdingsformulier in bij verkeersongevallen zonder gewonden en vooral wanneer de partijen het eens zijn over de omstandigheden. Wanneer het aanrijdingsformulier door beide partijen is ingevuld en ondertekend.

2. Verstuur dan het aanrijdingsformulier per e-mail naar dieteren@pv.be.

U heeft geen aanrijdingsformulier ingevuld?

Voor glasbreuk: maak een afspraak bij uw concessiehouder of bij Carglass. 

- Voor een diefstal of poging tot diefstal, natuurrampen, aanrijding met dieren, brand, materiële schade en vandalisme: vul dan dit aangiftedocument in en verstuur het per e-mail naar e-mail à dieteren@pv.be.

Deze documenten moeten ondertekend opgestuurd worden naar dieteren@pv.be. Met vragen kunt u terecht bij onze medewerkers op het nummer 078/15 70 80, van maandag tot donderdag van 8u30 tot 17u00 en op vrijdag van 8u30 tot 16u00.

Belangrijk:

Voor de opvolging van uw dossier is het belangrijk uw telefoonnummer, de gegevens van de garage en uw rekeningnummer door te geven.

Diefstal, poging tot diefstal en aanrijding met dieren dienen aangegeven te worden bij de bevoegde authoriteiten. 

Ik heb een vraag over mijn schadedossier

Als u een vraag hebt over uw schadedossier, kunt u uw vraag stellen via e-mail op het adres dieteren@pv.be (herneem steeds het dossiernummer in het onderwerp).

U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met het schadebeheer op het telefoonnummer hernomen in het schadedossier of op het specifieke telefoonnummer 078/15 70 80.

Zoek een carrosseriecentrum van Wondercar

Vind een Wondercar-carrosseriecentrum in uw buurt via deze complete lijst.