De basisverzekering waarmee u als motorrijder veilig de weg op gaat

U rijdt af en toe graag met uw motor, maar hij is niet meer van de jongste? Dan is ons Go pakket iets voor u! Met de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (de enige wettelijk verplichte verzekering) is uw aansprakelijkheid gedekt als u een ongeval veroorzaakt met uw motor. En dankzij onze bijstand kunt u er zeker van zijn dat u na een accident uw rit kunt verderzetten. 

Go


De enige wettelijk verplichte bescherming.
 

  • Burgerlijke aansprakelijkheid 
  • Bijstand (ongeval, pech, diefstal)
  • Liberty Rider-app
  • In&motion-airbagvest

x Bestuurdersbescherming

Juridische bijstand

(Mini-)omnium

Bescherming van uw uitrusting

Terug naar de andere pakketten

Welke dekkingen zijn inbegrepen in het pakket ? 

Burgerlijke aansprakelijkheid

Een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid nemen is wettelijk verplicht. Ze komt tussen om schade aan derden te vergoeden, inclusief passagiers bij een ongeval.

Bijstand (ongeval, pech, diefstal) als onmisbare optie

Wanneer u door een ongeval, pech of diefstal niet verder kunt rijden met uw motorfiets, kunt u 24/7 een beroep doen op onze bijstand. Of u nu in uw recht was of niet.

Geinteresseerd in dit pakket? 

Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Dit is altijd inbegrepen in uw motorverzekering

Liberty Rider

Liberty Rider is een mobiele app en gps voor motorrijders. De app detecteert ongevallen en waarschuwt bij een valpartij meteen de hulpdiensten. De gps-functie biedt tal van routes en waarschuwt u ook voor gevaarlijke bochten. Daarnaast krijgt u nog heel wat extra functies. Zo kunt u, om hen gerust te stellen, in realtime uw locatie delen met uw naasten.

Ontdek Liberty rider

In&motion

In&motion is een autonome en draadloze motorairbag. Een extra bescherming, zodat de gevolgen van een motorongeval beperkt worden. Deze airbagvest is van topkwaliteit en zeer comfortabel. De airbagvest werkt samen met de In&Box die de val detecteert en die het opblazen van de airbag regelt om u te beschermen. Dankzij P&V, geniet u van een korting op de In&box.

Ontdek In&motion

Optionele waarborgen voor uw motorverzekering


Wilt u uw go pakket upgraden door deze waarborgen toe te voegen, contacteer dan uw adviseur of bekijk onze andere pakketten "Go further" en "Go all the way".

Bestuurdersbescherming

Met de bestuurdersbescherming bent u gedekt voor uw medische kosten als u een ongeval veroorzaakt en helaas zelf gewond raakt.

Rechtsbijstand

Weigert de tegenpartij u na een ongeval te vergoeden of hebt u een geschil met uw garagehouder? In deze en vele andere gevallen, verdedigt P&V uw belangen.

Go your own way

Niet gevonden wat je zoekt, of extra waarborgen toevoegen aan dit pakket? Vraag een offerte aan of contacteer uw adviseur om uw verzekering op maat samen te stellen. Zo geniet u zorgeloos van de mooiste ritten.

Uitsluitingen


Op de verzekering P&V Motor zijn uitsluitingen en beperkingen van toepassing. Hierbij enkele voorbeelden, overgenomen uit het informatiedocument van dit product.

Zijn niet gedekt: 

  • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: de schade geleden door de bestuurder die verantwoordelijk is voor het ongeval of de materiële schade aan de verzekerde wagen
  • Voor de bijstandsformules Ongeval, Diefstal en Pech, als u een bromfiets gebruikt

Beperkingen 


Er bestaan beperkingen: 

  • Binnen het kader van de Burgerlijke Aansprakelijkheid: wordt vastgesteld dat u bepaalde informatie over het te verzekeren risico hebt achtergehouden
  • Wat de bijstandsformule Ongeval, Pech en Diefstal betreft, is de tussenkomst beperkt tot België en de landen vermeld op het verzekeringsbewijs

Wettelijke bepalingen

Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. 

Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria.

Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving. 

De verzekering P&V Moto is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.

Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen. 

Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement. 

De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn:

  • e-mail: klacht@pv.be.
  • post: Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel

U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman-insurance.be

Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon. 

U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.