Cadeautje voor Wereldfietsdag

Gepost in: Fiets

Image of the blog article

Cadeautje voor Wereldfietsdag: 10% korting op uw nieuwe fietsverzekering!

Sinds 2018 is 3 juni de Internationale Fietsdag. Doel van dit initiatief? De fiets promoten in alle lidstaten van de Verenigde Naties, en daar willen wij bij P&V graag ons steentje toe bijdragen!

U wil ook wel wat vaker op pad met de tweewieler of andere milieuvriendelijke vervoermiddelen? Dan is P&V er om u een duwtje in de rug te geven, want sinds 2020 hebben we een verzekeringsaanbod dat volledig gericht is op de fiets en andere voertuigen van de ‘zachte mobiliteit’. Daarmee bent u optimaal beschermd onderweg. En met de zomer in aantocht krijgt u nu 10% korting op de basisdekking van de P&V Fietsverzekering.

Tijdelijke kortingsactie op P&V Fiets

U sluit een P&V Fietsverzekering af bij een P&V-adviseur of op onze website, met ingangsdatum tussen 1 mei en 30 juni 2024? Dan krijgt u van ons een mooie korting van 10% op uw basispremie.

De fietsverzekering van P&V wordt aangeboden via een flexibel maandabonnement en beschermt uw (elektrische/klassieke) fiets of ander ‘zacht’ vervoermiddel (scooter, draaivoet, cargofiets...) tegen diefstal en materiële schade. Deze basisdekking kunt u nog verder aanvullen met enkele sterke optionele waarborgen.

Goed om te weten: met onze simulator kunt u zelf uw premie berekenen en uw fietsverzekering daarna meteen online afsluiten.

Een vraag over fietsverzekeringen? Uw P&V-adviseur helpt u met plezier om de juiste dekking te kiezen voor uw fietsavonturen.

Wat is er gedekt in de fietsverzekering van P&V?

Diefstal: met deze waarborg bent u verzekerd bij verdwijning of beschadiging door (poging tot) diefstal van uw voertuig, inclusief bikejacking en homejacking.

Materiële schade: deze waarborg dekt uw voertuig tegen materiële schade veroorzaakt door:

  • een ongeval, ook tijdens het transport van uw voertuig (inclusief laden en lossen)
  • vandalisme
  • brand, natuurkrachten en dieren.

Bijstand: in het kader van de bijstand na een ongeval, diefstal, pech of ander voorval (bijvoorbeeld een lekke band) vergoedt deze waarborg:

  • de pechverhelping ter plaatse of het slepen van het verzekerde voertuig naar de woonplaats van de verzekerde, naar de plaats van bestemming of naar een hersteller;
  • de terugreis van de passagiers naar hun woonplaats of naar de plaats van bestemming.

Met welke optionele waarborgen kunt u uw fietsverzekering aanvullen?

  • Lichamelijke schade: de verzekering P&V Fiets dekt de lichamelijke schade van de verzekeringsnemer en van de personen die bij hem inwonen als gevolg van een val of ongeval, als bestuurder of als passagier van het verzekerde voertuig.
  • Rechtsbijstand: deze optie biedt juridische bescherming aan de verzekeringsnemer en de personen die bij hem inwonen, als bestuurder of passagier van het verzekerde voertuig.

Wat u zeker moet weten over de fietsverzekering

Onze verzekering dekt de risico's verbonden aan het bezit en het gebruik van een fiets, een elektrische fiets (hulpmotor of autonome motor met een maximale snelheid van 25 km/u), een speedpedelec (hulpmotor met een maximale snelheid van 45 km/u) of een gemotoriseerd voortbewegingstoestel (met een maximale snelheid van 25 km/u). De waarborgen diefstal, materiële schade en bijstand zijn inbegrepen in de basisdekking en deze kunt u verder uitbreiden met de optionele waarborgen.

Opgelet: deze verzekering bevat geen dekking burgerlijke aansprakelijkheid voor schade aan derden. Voor elektrische fietsen van het type speedpedelec is de eigenaar verplicht om een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten volgens de Belgische wet, net zoals voor auto’s of motorfietsen.

Voorwaarden kortingsactie P&V Fiets 2024

Deze actie houdt rekening met alle nieuwe contracten P&V Fiets die ingaan tussen 1 mei 2024 en 30 juni 2024. De verzekeringsnemer die de waarborgen Schade aan het voertuig, Diefstal en Bijstand heeft afgesloten, krijgt 10% korting op de premie van deze drie waarborgen, en dit voor de volledige duur van zijn contract, stilzwijgende verlenging inbegrepen.

Bekijk hier het volledige reglement van deze actie.

 

Dit document is een reclamedocument met daarin algemene informatie over de verzekering P&V Fiets ontwikkeld door P&V, een merk van P&V Verzekeringen, en waarop het Belgische recht van toepassing is. Op deze verzekering zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met de verzekerde risico’s van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden en de IPID–fiches aandachtig te lezen vóór de onderschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.pv.be of op eenvoudig verzoek bij een P&V-adviseur. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één maand met stilzwijgende verlenging.

Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een P&V–adviseur, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij/Zij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de dienst Klachtenmanagement van P&V die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Deze dienst zal de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt contact opnemen per post (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), via e–mail (klacht@pv.be) of telefonisch (02/250.90.60). Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing, dan kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02/547.58.71 of via e–mail (info@ombudsman-insurance.be) (https://www.ombudsman-insurance.be).

Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen.

Voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte neemt u best contact op met een van onze adviseurs. U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.

Nieuwe artikels