De bestuurdersverzekering: wat dekt ze en waarom kunt u niet zonder?

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Stel: u hebt een auto-ongeluk en bent daarna enkele weken arbeidsongeschikt. Uw BA autoverzekering of omnium biedt helaas geen dekking voor de lichamelijke schade van de chauffeur. Maar er is een oplossing: de aanvullende verzekering Bescherming van de bestuurder van P&V. 

Dankzij de Bestuurdersverzekering van P&V kruipt u met een gerust hart achter het stuur, want zij vergoedt alle medische kosten die na een ongeval voor uw rekening blijven. En dat is niet alles:

  • U bent ook gedekt bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid of blijvende invaliditeit.
  • U bent verzekerd als u uw wagen in- of uitlaadt, instapt, aan het stuur zit of uitstapt. Ja zelfs als u een andere weggebruiker te hulp schiet.
  • U bent beschermd als u BOB bent, achter het stuur van uw eigen wagen of die van uw vrienden.
  • U leent uw auto uit? Dan dekt P&V alle bestuurders die vermeld zijn in uw contract, uw inwonende gezinsleden en elke andere persoon met een geldig rijbewijs.
  • U overlijdt na een auto-ongeval? Dan voorziet deze in een vergoeding voor uw gezin.

Onze Bestuurdersverkering biedt u de keuze uit drie formules, met een vergoeding tot 1.250.000 euro.

Momenteel geniet u trouwens van uitzonderlijke voorwaarden op de Bestuurdersverzekering PLUS nog twee andere onmisbare waarborgen voor onderweg. Hoe profiteert u van dit aanbod? Heel eenvoudig: door nu een omnium af te sluiten bij P&V.

Nieuwe artikels