Wie zijn wij 

Een verzekeringsmaatschappij als geen ander...


P&V staat voor Prévoyance & Voorzorg. Het Belgische karakter van onze verzekeringsmaatschappij zit dus vervat in onze naam. In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars is de P&V Groep, als coöperatieve vennootschap, een onderneming van de sociale economie. Sinds onze oprichting in 1907 dragen wij waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel. Deze coöperatieve geest uit zich op diverse terreinen...

Een eerlijke bescherming


De basisidee bij de oprichting van P&V in 1907 was solidariteit met de verzekerden en de samenleving. Die drijfveer is vandaag nog altijd dezelfde. Zoveel mogelijk mensen een eerlijke bescherming bieden, en dat tegen de beste voorwaarden. Onze winst herinvesteren we hoofdzakelijk in onze verzekeringsmaatschappijen. Zo blijven onze financiële soliditeit (een waarborg voor onze verzekerden) en onze product- en servicekwaliteit gegarandeerd.

Meerdere merken


P&V Verzekeringen maakt deel uit van de P&V Groep. Deze groep biedt via haar verzekeringsmaatschappijen aan particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen een uitgebreid gamma verzekeringsoplossingen aan. We zetten verschillende merken in, net als verschillende distributiekanalen. De producten en diensten van P&V Verzekeringen worden verdeeld via een netwerk van exclusieve agenten die de bevoorrechte gesprekspartners van onze klanten zijn.