Flexibel op maat verzekerd, nu en in de toekomst

Partnerships ondernemingen

Bent u op zoek naar een solide Belgische partner met een jarenlange expertise in de B2B-sector? Aarzel dan niet om kennis te maken met B2B partnerships.

Binnen B2B partnerships maken we gebruik van de kracht van de P&V Groep en de expertise die we, als grote Belgische verzekeringsspeler, binnen de B2B-markt hebben opgebouwd om u oplossingen op maat aan te bieden. 

De publieke en sociale sector ontdekken?

Ontdek ook onze oplossingen op maat voor de publieke en sociale sector of kortweg de Institutionele sector.

Naar meer info

Wat heeft B2B partnerships te bieden?

Verzekeringsoplossingen op maat van uw onderneming

Wij zijn er voor u en luisteren naar uw specifieke noden. Op basis van de noden van uw onderneming zoeken we samen met u naar de meest adequate totaaloplossing, zowel op vlak van product als op vlak van service. 

Verschillende distributiekanalen 

We bieden onze oplossingen aan via onze verschillende distributiekanalen nl. via onze makelaars, agenten of rechtstreeks en we maken daarbij gebruik van innoverende technologieën

Ontwikkeling van innoverende en toekomstige verzekeringsinitiatieven 

We volgen de laatste technologische en economische trends nauwgezet op. Zo kunnen we er adequaat op inspelen en innoverende verzekeringsoplossingen voor uw onderneming ontwikkelen. We denken daarbij aan specifieke verzekeringen die een antwoord bieden op vb. o.a. cybercriminaliteit, de verschillende initiatieven binnen de deeleconomie of de Use Based Insurance vb. de autoverzekeringspremie die evolueert in functie van het gebruik van de auto, enz.

B2B Expertise 

De P&V groep is op en top Belgisch. Door de lokale verankering kunnen wij onze eigenheid en onafhankelijkheid te allen tijde bewaren.  Zo zorgt de exclusieve focus op de Belgische markt ervoor dat we door de jaren heen heel wat B2B expertise wisten op te bouwen. 

Breed en flexibel aanbod 

U kan bij ons terecht voor traditionele verzekeringen zoals  autoverzekeringen, brandverzekeringen,  groepsverzekeringen, arbeidsongevallenverzekeringen, … maar uiteraard ook voor de ontwikkeling van vernieuwende verzekeringsinitiatieven.  

Duurzaam partnership & creëren van toegevoegde waarde

Ons doel is steeds een duurzame relatie met uw onderneming op te bouwen. Zo willen we ook door deel uit te maken van nieuwe ecosystemen een toegevoegde waarde betekenen voor de  gebruikservaring van de klanten en / of het personeel van uw onderneming.

Eén van onze partners aan het woord

We stellen hier met de P&V groep een innovatieve verzekering voor

Denis Gorteman- CEO at D'Ieteren Auto
"We ervaren het professionalisme van de medewerkers van de P&V groep samen met onze gemeenschappelijke klanten elke dag opnieuw."