Het beheer van uw professionele verzekeringscontracten was nog nooit zo eenvoudig

Ideal Bonus Plan is de perfecte oplossing om het administratieve beheer van uw verzekeringen te vereenvoudigen. Krijg tot 20% korting met Ideal Bonus Plan.

En als u nu eens al uw professionele verzekeringscontracten samenbracht in één pakket?

  • U beschikt over een transparante oplossing die optimaal tegemoetkomt aan uw behoefte, ook als die verandert.
  • U kunt de premies gratis spreiden: maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks. Een tool om de financiën van uw onderneming optimaal te beheren.
  • Uw trouw wordt beloond. Bespaar tot 20% op het bedrag van uw premies als er geen schadegevallen zijn. Het bedrag van uw premies wordt automatisch aangepast na de jaarlijkse afrekening.
  • U beschikt over een flexibel product. U kunt op elk moment verzekeringsovereenkomsten toevoegen of schrappen.
  • U hebt veel minder werk met uw beheer, want uw agent neemt dat gewoon van u over.

Ideal Bonus Plan: Waarom?

Ze ontlast de ondernemer bij het administratief beheer van zijn verzekeringsportefeuille.

Hebt u aan rechtsbijstand voor uw activiteit gedacht?

Stel dat u een geschil hebt met een leverancier of een wettelijk dispuut met een werknemer. Een professionele rechtsbijstandsverzekering geeft u advies, bijstand en helpt u een vergoeding te vorderen.

Een eerlijke bescherming

Uw P&V adviseur staat voor u klaar

Wanneer het over uw verzekeringen gaat, is het belangrijk dat u kunt rekenen op een vertrouwenspersoon. Iemand die naar u luistert, die rekening houdt met uw situatie en u begrijpt. Voor alle vragen over uw verzekeringen is uw P&V adviseur uw bevoorrechte gesprekspartner. Hij stelt zijn beroepservaring volledig tot uw beschikking.

Vind mijn P&V-adviseur

Een verzekeringsmaatschappij als geen ander...

Sinds onze oprichting in 1907 dragen wij waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel.In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars is P&V Verzekeringen, als coöperatieve vennootschap, een onderneming van de sociale economie.