Gebroken of gebarsten ruit? 

Hebt u de waarborg Glasbraak afgesloten? Dan is bij een barst, scheur of sterretje in de ruit van uw wagen, P&V uw beste partner. We begeleiden u bij elke stap. Ontdek hier wat te doen bij glasbraak.

Maak een afspraak met Carglass

De ruit van uw wagen is kapot?

Hebt u een scheur, barst of sterretje in de ruit van uw auto? Bel dan snel 0800 90 615 of maak een afspraak op www.carglass.be.

Uw ruit wordt dan zo snel mogelijk hersteld of vervangen.  P&V regelt de betaling rechtstreeks met Carglass, u moet zelf niets betalen.

Een eerlijke bescherming

Uw P&V adviseur staat voor u klaar

Wanneer het over uw verzekeringen gaat, is het belangrijk dat u kunt rekenen op een vertrouwenspersoon. Iemand die naar u luistert, die rekening houdt met uw situatie en u begrijpt. Voor alle vragen over uw verzekeringen is uw P&V adviseur uw bevoorrechte gesprekspartner. Hij stelt zijn beroepservaring volledig tot uw beschikking.

Vind mijn P&V-adviseur

Een verzekeringsmaatschappij als geen ander...

Sinds onze oprichting in 1907 dragen wij waarden als solidariteit, samenwerking en nabijheid hoog in het vaandel.In tegenstelling tot de meeste andere verzekeraars is P&V Verzekeringen, als coöperatieve vennootschap, een onderneming van de sociale economie.