Verzekeringen voor zelfstandigen en kmo’s

Gepost in: KMO en zelfstandigen

Image of the blog article

Zelfstandige of zaakvoerder van een kmo? Kies voor een verzekering op maat van uw beroep

Als zelfstandige werkt u hard om uw zaak te krijgen waar ze nu staat. Maar wat als er morgen iets gebeurt? Hoe beschermt u uw zaak en uw activiteiten op een efficiënte manier?

3 essentiële verzekeringen

Om u zo goed mogelijk te beschermen, zijn de volgende drie verzekeringen essentieel:

  1. De brandverzekering: om uw bedrijfsruimte, goederen en machines te beschermen.
  2. De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Uitbating die uw aansprakelijkheid voor schade aan derden verzekert.
  3. De arbeidsongevallenverzekering die een vergoeding voorziet voor uw personeel en voor uzelf in geval van arbeidsongevallen.

De voordelen van één verzekeringspakket

Het samenbrengen van uw verzekeringen in een specifiek verzekeringspakket voor kmo’s en zelfstandigen, biedt u heel wat voordelen, zoals:

  • Een vereenvoudigd beheer: door uw verschillende verzekeringen te groeperen in één enkel contract krijgt u een duidelijk overzicht van uw dekkingen en vereenvoudigt u de administratie ervan (u moet bijvoorbeeld nog maar met één vervaldatum rekening houden).
  • In functie van uw behoeften kunt u extra waarborgen toevoegen aan uw verzekeringen. Zo krijgt u een verzekering op maat van uw zaak.
  • U bent optimaal verzekerd, dat betekent niet over- of onderverzekerd.
  • Voordelige tarieven: als u uw verzekeringen groepeert, kunt u bij P&V een korting op uw premie krijgen.

Verzekeringen op maat van uw beroep

Het is belangrijk dat u een verzekering kiest op maat van uw beroep. Met een goede basisbescherming en optionele waarborgen specifiek voor uw activiteiten.

P&V ontwikkelde een speciaal verzekeringspakket voor bloemisten, verwarmingstechnici, tuinmannen en horeca-uitbaters. Maar we bieden verzekeringsoplossingen voor zowat alle beroepen. Om zo optimaal uw zaak te beschermen, uw aansprakelijkheid, uw arbeiders of uzelf.

Meer weten?

Op onze website vindt u meer informatie over verzekeringen voor zelfstandigen en kmo’s. Hebt u vragen? Contacteer dan uw P&V-agent, hij zal u met plezier informeren en adviseren.

Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past