Weekendje weg: 5 bijzondere weekends in België

Gepost in: Van dag tot dag

Image of the blog article

Weekend weg: 5 bijzondere weekends in België

Wilt u uw partner verrassen met een weekendje op een ongewone plek? Wilt u uw kinderen een fantastische tijd bezorgen? Ontdek deze bestemmingen waaraan u onvergetelijke herinneringen zal overhouden!

1. Slapen in de bomen

In de streek van Chimay kunt u onderdak vinden in de takken van de bomen en zo een kinderdroom waarmaken. Gewiegd door het gezang van de vogels, het ruisen van de wind en het kabbelende water laadt u uw batterijen op zodat u bij uw vertrek helemaal Zen bent.

http://www.cabanedanslesarbres.be/

2. Zin in bubbels?

Kent u Glamping? Dat is een samentrekking van Camping en Glamour. Met deze formule kunt u de nacht doorbrengen in een doorschijnende luchtbel die op een ongewone plek wordt neergeplant. Door het doorschijnende dak kunt u naar de sterren kijken, of u zich nu op de binnenkoer van een kasteel bevindt, op het terras van een Brusselse penthouse of midden in een woud in de Ardennen.

http://www.sphair.eu/

3. Leven als een echte Bohemien

Met de comfortabele woonwagen Tzig’Âne kunt u van het nomadenleven proeven. Proef van de charme van een tocht in een koets getrokken door ezels. U hoeft enkel uw gitaar mee te nemen voor de muzikale toets rond het kampvuur wanneer de avond gevallen is.

Tzig’âne

4. The Love Boat

Hebt u er altijd al van gedroomd om te slapen op een boot, maar wordt u zeeziek? De driemaster Marjorie II is een zeil- en passagiersschip dat ook als B&B fungeert. Deze enige Belgische, nog varende driemaster ligt in de schaduw van het Museum Aan de Stroom (MAS) in het centrum van Antwerpen. Zij zal u verleiden met haar tijdloze charme en heerlijke romantiek.

Boat Hotel Marjorie II

5. Een feeërieke uitstap

In La Balade des Gnomes vindt u 10 kamers in een feeëriek gebouw. Les étoiles du désert, La légende des Trolls en Sur un quartier de Lune zijn slechts enkele van de namen van de kamers die u zullen onderdompelen in de fantastische wereld van een dromerige architect die zijn gasten wil meenemen op zijn reis.

http://www.labaladedesgnomes.be/

Denk aan een bijstandsverzekering

Om uw weekend helemaal perfect te maken, denkt u best aan een degelijke pechbijstand. Zo verliest u geen tijd op uw weekenduitstap als u autopech krijgt en u de auto aan de kant moet laten staan.

Bereken uw premie voor een pechbijstand

Al klant? Vraag uw P&V agent een gratis en vrijblijvende offerte


Nieuwe artikels

Met uw P&V agent:

  • Verzekeringen in een verstaanbare taal
  • Uitstekende productkennis
  • Afspraak wanneer het u past