Uw P&V-adviseur staat altijd voor u klaar 

Wat is een verzekeringsagent?


Het is essentieel om iemand te hebben die je kunt vertrouwen om over verzekeringen te praten. Iemand die naar u luistert, die rekening houdt met uw situatie en die u begrijpt. Bij P&V wordt uw verzekeringsagent een P&V-adviseur genoemd. Hij of zij is uw bevoorrechte contactpersoon voor alle vragen die u over uw verzekering kunt hebben. Hij stelt al zijn beroepservaring tot uw beschikking.

Hebt u een vraag over verzekeringen?

Uw P&V-adviseur geeft u graag advies op maat.

Ik ben klant
 

Ik ben nog geen klant

Waarom een verzekeringsagent kiezen? 

Een vertrouwensrelatie

Uw P&V-adviseur kent uw situatie en uw gezin. Hij of zij ontvangt u graag voor een gesprek en stelt u op basis daarvan de verzekeringsoplossingen voor die het best aansluiten bij uw behoeften van dat moment. U breidt uw woning uit? U gaat skiën en wilt zeker zijn dat u bij pech gerepatrieerd wordt? Vertrouw dan op de expertise van uw adviseur.

Een locatie in uw buurt

P&V Verzekeringen telt meer dan 350 ervaren verzekeringsagenten in meer dan 160 agentschappen in België. Er is altijd een P&V-adviseur bij u in de buurt. Uw P&V-adviseur, dat is de verzekeringsprofessional uit uw gemeente (of streek) die steeds voor u klaarstaat. Bij uw adviseur bent u nooit een nummer: hij of zij is uw vertrouwde contactpersoon voor al uw verzekeringsvragen.

Vind de dichtsbijzijnde P&V-adviseur in uw buurt

Advies op maat en een snelle behandeling van uw schadedossier

Uw P&V-adviseur geeft u snel de informatie die u nodig hebt. Verzekeringsadvies, vlot beheer van uw dossiers, een nieuw verzekeringscontract, een schadegeval of expertise… of het nu gaat om een auto-ongeval, waterschade of een andere speling van het lot: op uw adviseur kunt u rekenen. Want goed geadviseerd = goed verzekerd!

Een afspraak ter plaatse of op afstand

Uw P&V-adviseur is er voor u: face to face, per telefoon, via e-mail en in veel gevallen via een videogesprek. Maar welk kanaal u ook kiest: uw adviseur biedt u altijd zijn volle expertise aan.

Uitstekende kennis van producten en wetgeving

Uw P&V-adviseur schoolt zich voortdurend bij om u van topadvies te blijven voorzien. Hij of zij is altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de Europese ziekteverzekeringskaart, de nieuwste reglementeringen, wetswijzigingen, procedures en overeenkomsten in de verzekeringssector. Uw verzekeringsagent kent alle nieuwe producten of promoties die interessant voor u kunnen zijn. Uw adviseur wordt bovendien omringd en ondersteund door een hele groep van specialisten, in zijn agentschap of bij P&V, bij wie hij terechtkan voor uw specifiekere vragen.

Hebt u een vraag over verzekeringen?


U hebt een vraag over uw autoverzekering, woonverzekering, levensverzekering of andere verzekering? Uw P&V-adviseur geeft u graag advies op maat.

Ik ben klant

Contacteer mijn adviseur

Ik ben nog geen klant

Vind een adviseur in mijn buurt


Hoe verzekeringsagent worden bij P&V?


De P&V Groep is steeds op zoek naar commerciële verzekeringsagenten in bijberoep. U krijgt een erkende opleiding door ervaren verzekerings- en verkoopspecialisten. Zo behaalt u de nodige attesten en kennis om als tussenpersoon in de verzekeringen aan de slag te kunnen.

Meer details over werken bij de P&V Groep

 Vacature verzekeringsagent bij P&V Group

Blijf op de hoogte 


Bent u klant bij P&V? Als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe producten? En van onze commerciële acties? Of wilt u documenten van P&V graag per e-mail ontvangen? Laat dan uw contactgegevens achter.