Crashform: de online-schadeaangifte

Gepost in: Voertuig

Image of the blog article

Online een ongeval aangeven

Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, ontwikkelde een nieuwe app, Crashform. Dankzij deze app kunt u voortaan een ongeval aangeven via uw smartphone of tablet. De app is de digitale variant van het papieren aanrijdingsformulier.

Snel en handig

Met Crashform kunt u vooraf uw persoonlijke- en verzekeringsgegevens invullen. Zo hebt u ze bij een aanrijding onmiddellijk bij de hand. Bovendien registreert Crashform automatisch de plaats van het ongeval. Enkel nog de omstandigheden van het ongeval en de schade aan uw voertuig invullen, eventueel enkele foto’s toevoegen en klaar!

Uw P&V-agent is onmiddellijk op de hoogte

Nadat u de ongevalsaangifte op uw smartphone of tablet ondertekend hebt, ontvangt u een PDF van de ongevalsaangifte in uw mailbox. Ook P&V en uw persoonlijke P&V-agent ontvangen een kopij van de aangifte. Denk er wel aan om het e-mailadres van uw P&V-agent toe te voegen aan de lijst van bestemmelingen.

QR-code op de groene kaart

Vanaf deze zomer vindt u een QR-code op uw groene kaart. Als u die scant, staan uw verzekeringsgegevens automatisch in Crashform. Zo bent u zeker dat de aangifte uw meest recente gegevens bevat.

Download de app op Google Play of de AppStore

Met Crashform vermindert u het risico op fouten of onvolledige informatie. Download de app nu gratis via de AppStore en Google Play. Hebt u geen smartphone of tablet? Geen nood, het papieren aanrijdingsformulier blijft nog enkele jaren geldig.

 

Nieuwe artikels

F L T W M